Libnet.ro
UNICEF

12:30

NEWS ALERT. Senatul a adoptat proiectul privind masurile din perioada starii de alerta

România Liberă România Liberă,
NEWS ALERT. Senatul a adoptat proiectul privind masurile din perioada starii de alerta

Senatul a adoptat marti, in plen, formuland mai multe amendamente, proiectul de lege al Guvernului c. continuă pe România Liberă

VIDEO. Guvernul a adoptat proiectul privind masurile din starea de alerta

Guvernul a adoptat un proiect de lege pentru reglementarea situatiei de alerta care va fi instituita.

Senatul a adoptat proiectul starii de alerta PSD a modificat substantial varianta Guvernului Ce propun senatorii in starea de alerta

Senatul a adoptat, marti, proiectul de lege al Guvernului privind starea de alerta dupa ce l-a modificat substantial. Potrivit raportului elaborat de senatorii juristi Parlamentul este cel care incuvinteaza starea de alerta prin sedinta comuna a celor doua Camere si nu Guvernul prin ordonanta de urgenta asa cum prevede actuala lege. Printre modificari se numara deschiderea teraselor, angajatorul trebuie sa consulte angajatul in privinta muncii la domiciliu iar magazinele au obligatia de a asigura masti pentru angajati si cumparatori.

Guvernul a adoptat proiectul de lege pentru reglementarea situatiei de alerta. in baza carei legi se vor da amenzile

Guvernul a adoptat, luni, un proiect de lege pentru reglementarea situatiei de alerta care va fi instituita dupa incetarea starii de urgenta.

Proiectul privind starea de alerta, modificat de senatori. Ce a fost eliminat

Senatorii au modificat proiectul privind instituirea starii de alerta, in comisii. Cele mai importante modificari se refera la imposibilitatea suspendarii din functie a celor din conducere. Un alt amendament prevede ca Parlamentul sa incuviinteze instaurarea starii de alerta.

Guvernul a adoptat proiectul de lege privind masurile instituite in perioada starii de alerta: Ce reguli trebuie sa respecte romanii incepand din 15 mai (VIDEO)

Ionel Danca, seful cancelariei premierului, a prezentat, luni, la finalul sedintei de Guvern cateva dintre prevederile cuprinse in proiectul de lege privind reglementarea starii de alerta care va intra in.

Parlamentul dezbate, in regim de urgenta, masurile din starea de alerta

Senatul va dezbate astazi, in comisiile de specialitate si in plen, proiectul de lege initiat de Guvern, cu masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 in situatia de alerta, care va fi instituita dupa incetarea starii de urgenta.

Ion Cristoiu, teorie-soc: De ce s-a intarziat proiectul de lege privind masurile de relaxare

Jurnalistul si publicisul Ion Cristoiu afirma ca proiectul de lege prin care se instituie masuri pe perioada starii de alerta creeaza, de fapt, conditiile unor mari afaceri si abuzuri din partea Guvernului Orban.

Document. Tariceanu prezinta proiectul privind anularea amenzilor din perioada starii de urgenta: Eliminam abuzurile Guvernului PNL!

Calin Popescu-Tariceanu a prezentat proiectul de lege pentru anularea amenzilor date pentru nerespectarea conditiilor privind pandemia de coronavirus, fostul premier subliniind ca de aceste amenzi nu scapa cei care au facut scandal sau cei care au incalcat alte legi.

USR: Proiectul privind starea de alerta favorizeaza politizarea administratiei publice

USR apreciaza ca proiectul Guvernului privind starea de alerta favorizeaza politizarea administratiei publice, motiv pentru care a formulat mai multe amendamente, inclusiv privind incetarea, dupa sase luni, a contractelor de munca ale persoanelor angajate fara concurs in institutiile publice.

Seful Senatului a anuntat ca Parlamentul va vota in regim de urgenta proiectul privind starea de alerta Robert Cazanciuc (PSD) a citat din Abraham Lincoln pentru a ilustra incompetenta Guvernului PNL

Presedintele interimar al Senatului, social-democratul Robert Cazanciuc, a declarat ca Parlamentul va vota in procedura de urgenta proiectul de lege privind starea de alerta. Deja acest lucru se intampla la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )