Libnet.ro
UNICEF

07:00

News Magazine: Cand va fi audiat seful interimar al SRI in comisia de control

Antena3 Antena3,
News Magazine: Cand va fi audiat seful interimar al SRI in comisia de control

Comisia de control a SRI va decide marti cand il audiaza pe seful interimar al Serviciului, Florian Coldea. Totusi, audiera va avea ca scop verificarea legalitatii activitatilor SRI si nu dezvaluirile. continuă pe Antena3

Elena Udrea a depus la DNA un denunt impotriva directorului interimar SRI, Florian Coldea

Urmariti in articol transcriptul partial interviului dat de Elena Udrea pentru HotNews * Udrea: Am facut un denunt in care spun lucruri despre generalul SRI Florian Coldea si despre . o amintesc si pe doamna procuror general Laura Codruta Kovesi. * Kovesi nu comenteaza acuzatiile * ERATA HOTNEWS: Informatia privind denuntul pe numele Laurei Codruta Kovesi a fost eronata ------------ Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, nu va comenta acuzatiile, intrucat nu este prima data cand se fac acuzatii denigratoare facute de persoane care au calitatea de suspecti in dosare intrumentate de DNA, potrivit reprezentantilor institutiei. ------------ Elena Udrea a anuntat astazi, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca a depus un denunt la DNA impotriva lui Florian Coldea director interimar SRI), acuzandu-l ca ar fi instrumentat campania impotriva sa si ca i-ar fi cerut fostului sau sot, Dorin Cocos, sa ii dea 500. 000 de euro lui Sebastian Ghita pentru a-i sustine televiziunea Romania TV. Udrea sustine ca banii au fost dati de Dorin Cocos prin intermediul fiului sau, Alin Cocos.

News Magazine: Ce spune avocatul lui Adriean Videanu despre arestarea fostului ministru

Avocatul lui Adriean Videanu, Cristian Ene, a explicat, in cadrul unei interventii telefonice in emisiunea News Magazine, la Antena 3, ca Videanu s-a prezentat singur la arestul politiei, din propria.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )