Libnet.ro
UNICEF

16:45

Nico Rosberg in pole position pentru Marele Premiu din Mexic

Online Sport Online Sport,
Nico Rosberg in pole position pentru Marele Premiu din Mexic

Reveni in calendarul Formulei 1 dupa o absenta de 23 ani, Marele Premiu din Mexic il va avea in prima pozitie a grilei de start pe germanul Nico Rosberg. continuă pe Online Sport

Dulce consolare pentru Nico Rosberg in Mexic

Pilotul german Nico Rosberg de la Mercedes a castigat, duminica seara, Marele Premiu de Formula 1 din Mexic, cursa revenita in calendar dupa mai bine de doua decenii.

Criza refugiatilor: UE acorda 28 milioane de euro pentru refugiatii sirieni din Iordania

Uniunea Europeana UE) a anuntat, duminica, un ajutor suplimentar de 28 milioane de euro pentru refugiatii sirieni din Iordania pentru a face fata iernii, a anuntat comisarul european pentru ajutor umanitar si gestionarea crizelor, Christos Stylianides, relateaza Agerpres.

Presedintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag: Romania indeplineste criteriile tehnice de aderare la Schengen, dar coruptia ramane o problema/ Subiectul confiscarii extinse a averii va fi in raportul MCV, Parlamentul franeaza procesul

Presedintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, a declarat vineri, la Bucuresti, ca Romania indeplineste criteriile tehnice de aderare la spatiul Schengen, coruptia fiind insa o problema in conditiile in care pot exista graniceri care accepta foloase. El a mai afirmat ca subiectul confiscarii extinse a averii se va gasi in urmatorul raport MCV, avand in vedere ca DNA a cerut o reforma in acest sens, iar Parlamentul franeaza procesul, scrie Mediafax.

Trupa Goodbye to Gravity, pregatiri pentru marele show din club Colectiv: Vrem sa transpunem publicul in alta lume!

Bucuria lansarii celui de-al doilea album a adus moarte in trupa rock Goodbye to Gravity. Pregatirile intense pentru concertul din clubul Colectiv, emotia intalnirii cu fanii au fost spulberate intr-o clipa fatidica. Doi dintre membrii formatiei au pierit in incendiul de vineri seara, iar solistul se zbate intre viata si moarte.

Turneul Campioanelor: Kvitova - Radwanska, avancronica luptei pentru marele trofeu. Finalistele cu o singura victorie in grupe

Petra Kvitova cap de serie 4) si Agnieszka Radwanska 5) se vor intalni, duminica, in finala Turneului Campioanelor, de la Singapore, acolo unde vor disputa cel de-al 9-lea duel din cariera.

Cum se pot face donatii pentru victimele incendiului din Colectiv

Toate donatiile pentru pacienti si cadre medicale trebuie facute direct de companii, nu de persoane fizice, a precizat directorul Asociatiei pentru Protectia Pacientilor ANPP), Vasile Barbu. De asemenea, cei care vor sa faca donatii sunt sfatuiti sa discute inainte cu fiecare spital in parte pentru a vedea care este procedura.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )