Libnet.ro
UNICEF

14:30

Criza refugiatilor: UE acorda 28 milioane de euro pentru refugiatii sirieni din Iordania

România Liberă România Liberă,
Criza refugiatilor: UE acorda 28 milioane de euro pentru refugiatii sirieni din Iordania

Uniunea Europeana UE) a anuntat, duminica, un ajutor suplimentar de 28 milioane de euro pentru refugiatii sirieni din Iordania pentru a face fata iernii, a anuntat comisarul european pentru ajutor umanitar si gestionarea crizelor, Christos Stylianides, relateaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Cupa Mondiala 2015 a generat venituri de peste 200 milioane euro pentru World Rugby

Bernard Lapasset, presedintele World Rugby, forul conducator al sportului cu balonul oval la nivel global, a anuntat ca editia 2015 a Cupei Mondiale a generat venituri de 150 de milioane de lire sterline 210 milioane euro) pentru organizatia sa, transmite Agerpres.

Miliardarul Soros alimenteaza criza refugiatilor pentru a slabi Europa. Cine lanseaza aceasta acuzatie

Premierul Viktor Orban l-a acuzat pe miliardarul de origine maghiara George Soros ca alimenteaza criza refugiatilor pentru a slabi Europa.

Foreign Policy Live: Criza refugiatilor dezvaluie slabiciunile UE

Uniunea Europeana isi tradeaza valorile si principiile cu fiecare zi in care lasa fara reactie drama umanitara a refugiatilor, care se desfasoara pe teritoriul ei. Va reusi UE sa dea un raspuns unitar integrarii acestora, dar si sa rezolve cauza acestui flux masiv-conflictul din Siria? Ce are Romania de facut?.

Indicii, in crestere, pe un rulaj de 6,48 milioane euro

Principalii indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri apreciindu-se, pe fondul unei lichiditati de 28,71 milioane de lei 6,48 milioane de euro).

Fermierii au depus cereri de finantare de 734 milioane de euro in prima sesiune anuala a PNDR 2014 - 2020

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) a primit 6. 082 de proiecte pentru toate submasurile de finantare din cadrul PNDR 2014 2020, deschise in acest an, valoarea totala a fondurilor europene nerambursabile solicitate prin aceste proiecte fiind de 734 milioane de euro.

Descinderi la suspecti de evaziune si spalare de bani. Afaceri si tranzactii ilegale cu materiale de constructii de 3,5 milioane euro

Peste 200 de politisti au luat cu asalt, duminica dimineata, locuintele mai multor persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani in valaore de 3,5 milioane de euro.

World Rugby a anuntat profituri record la Cupa Mondiala din Anglia. Federatia Romana va incasa si ea milioane de euro

World Rugby, forul conducator al sportului cu balonul oval la nivel global, a raportat venituri de 150 milioane lire sterline 210 milioane euro) laeditia 2015 a Cupei Mondiale.

Business Report: Guvernul ofera monopol universitatilor pe piata formarii profesionale. In joc sunt 24 de milioane euro, bani europeni; SIF-urile au facut front comun impotriva conducerii dualiste la BVB; Privatii din Sanatate care au obtinut cei mai mul

Seful Fiscului: Agentii economici din Dragonul Rosu vor fi verificati zilnic. Aducem la Bucuresti inspectori de la celelalte regionale antifrauda, astfel incat sa dublam forta de control In urma rezultatelor inregistrate dupa primele 3 zile de controale operative. Omul din umbra digitalizarii Romaniei, in catuse: Discretul Tiberiu Urdareanu - retinut pentru coruptie Tiberiu Urdareanu, patronul UTI Grup si membru al conducerii UNPR.

Testele de stres indica un deficit de capital de 14,4 miliarde euro pentru bancile din Grecia

Necesarul de capital al bancilor din Grecia se ridica la 14,4 miliarde de euro 15,9 miliarde de dolari) - potrivit scenariului negativ al testelor de stres anuntate ieri de Banca Centrala Europeana BCE) - si de 4,4 miliarde de euro conform scenariului de baza, transmit Bloomberg si Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )