Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicolae Ciuca, despre o propunere a sa ca premier in noul Guvern: Nu comentam pe zvonuri

Adevărul Adevărul,
Nicolae Ciuca, despre o propunere a sa ca premier in noul Guvern: Nu comentam pe zvonuri

Premierul interimar Nicolae Ciuca a declarat luni ca nu a avut nicio discutie cu presedintele Klaus Iohannis sau cu liderul PNL Ludovic Orban in vederea unei propuneri a sa in functia de premier pentru noul Guvern. continuă pe Adevărul

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, despre campania de vaccinare anti-COVID: Pana in acest moment, sunt atinsi parametrii pe care ni i-am propus. Comunicarea va da succesul efortului de la nivel guvernamental (VIDEO)

Premierul interimar Nicolae Ciuca a anuntat in debutul sedintei de guvern de vineri dimineata, referindu-se la campania nationala de vaccinare anti-coronavirus, ca pana acum lucrurile se desfasoara in.

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, despre perioada sarbatorilor: Sa limitam deplasarile, sa limitam expunerea la riscul raspandirii coronavirusului

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, le recomanda romanilor sa limiteze cat mai mult deplasarile in perioada sarbatorilor pentru a evita raspandirea coronavirusului. Totodata, seful interimar al guvernului a .

Nicolae Ciuca, despre problemele cu apa calda si caldura din Capitala: Am identificat suma necesara astfel incat sa putem sa sporim capacitatea de interventie a echipelor de mentenenta si reparatii

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, a anuntat vineri, la finalul unei discutii cu primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, si cu mai multi membri ai Guvernului, ca a fost identificata suma necesara astfel.

NICOLAE CIUCA: Va trebui sa analizam cresterea numarului de pozitivari la nivelul Capitalei

Premierul interimar Nicolae Ciuca a declarat astazi, in debutul sedintei de Guvern, ca va trebui analizata cresterea numarului de cazuri de COVID-19 la nivelul Capitalei.

Nicolae Ciuca sustine ca nu a avut nicio discutie cu Iohannis sau cu Orban despre o eventuala propunere a sa pentru mandat de premier al noului Guvern: Nu, nu, nu, nu

Premierul interimar Nicolae Ciuca sustine ca nu a avut nicio discutie cu presedintele Klaus Iohannis sau cu liderul PNL, Ludovic Orban, despre o eventuala propunere a sa pentru mandatul de prim-ministru al noului Guvern.

Decizie finala luata de Guvern. Premierul interimar Nicolae Ciuca, mesaj clar pentru romani cu privire la un nou lockdown

Vesti mai putin bune pentru mii de romani, chiar inainte de sarbatori. Primarul interimar, Nicolae Ciuca, a vorbit in cursul sedintei de Guvern de astazi despre posibilitatea introducerii unui lockdown, cat si depsre prelungirea starii de alerta. Totodata, noul primar a explicat necesitatea mentinerii carantinei pentru mai multe localitati din Romania. Nicolae Ciuca, anunt de .

Premierul Nicolae Ciuca a lamurit zvonurile care circula despre lockdown

Premierul interimar Nicolae Ciuca a clarificat, in sedinta de Guvern de vineri, fake news-ul prin care se anunta ca se intra in lockdown din nou, declarand ca acest lucru nu este adevarat.

Nicolae Ciuca: Avem o crestere de pana la 35 de localitati carantinate Raed Arafat: Vom avea o presiune mai mare pe sectorul medical in Bucuresti. Poate va fi nevoie sa transferam pacienti (VIDEO)

Premierul interimar Nicolae Ciuca a declarat, la debutul sedintei de guvern de vineri, ca 35 de localitati din Romania sunt in carantina din cauza raspandirii accelerate a coronavirusului. De asemenea,.

VIDEO. Ciuca, despre intrarea in lockdown

Premierul interimar Nicolae Ciuca a declarat ca Guvernul va analiza proiectul de hotarare in baza ca.

NICOLAE CIUCA: As recomanda sa limitam deplasarile in perioada sarbatorilor de iarna, sa limitam expunerea la riscul raspandirii virusului

Premierul interimar Nicolae Ciuca a declarat ca, tinand cont de situatia pandemiei de COVID-19, recomanda cetatenilor reducerea deplasarilor in perioada sarbatorilor de iarna pentru a limita raspandirea noului coronavirus si a adaugat ca autoritatile nu au in vedere adoptarea de noi restrictii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )