Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicolaescu: Noua lista a medicamentelor compensate ar putea intra in vigoare la 1 august.

România Liberă România Liberă,
Nicolaescu: Noua lista a medicamentelor compensate ar putea intra in vigoare la 1 august.

Noua lista de medicamente compensate ar putea intra in vigoare la 1 august, in prezent aceasta fiind intr-o faza avansata de lucru, a anuntat, joi, ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, dupa ce, in aprilie, tot el dadea ca termen posibil data de 1 iulie, potrivit Mediafax. Suntem intr-o faza avansata cu noua lista de medicamente compensate. Speram ca, pana la 15 iunie, aceasta sa fie gata, iar dupa aceea, timp de o luna, sa fie cernuta de catre specialisti. Comisia de . continuă pe România Liberă

Ministrul Sanatatii: Noua lista a medicamentelor compensate ar putea intra in vigoare la 1 august

Noua lista de medicamente compensate ar putea intra in vigoare la 1 august, in prezent aceasta fiind intr-o faza avansata de lucru, a anuntat joi ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, dupa ce in aprilie tot el dadea ca termen posibil data de 1 iulie. Suntem intr-o faza avansata cu noua lista de medicamente compensate. Speram ca, pana la 15 iunie, aceasta sa fie gata, iar dupa aceea, timp de o luna, sa fie 65474;cernuta65474; de catre specialisti. Comisia de specialitate va avea o luna posibilitatea de a 65474;cerne65474; medicamentele de pe noile liste, a precizat ministrul.

Eugen Nicolaescu: Noua lista de medicamente compensate ar putea intra in vigoare la 1 august

Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii, a anuntat, joi, ca noua lista a medicamentelor compensate ar putea intra in vigoare incepand cu 1 august. Potrivit HotNews, lista se afla in prezent, intr-o faza.

ARPIM: Statul roman nu va plati niciun leu pentru deschiderea listei medicamentelor compensate

Deschiderea listei medicamentelor compensate nu va aduce cheltuieli suplimentare pentru bugetul statului, considera membrii Asociatiei Romane a Producatorilor Internationali de Medicamente ARPIM), conform unui comunicat de presa.

Taxe de pana la 1.500 de lei pentru alegerea doctorului. Proiectul ar putea intra in vigoare in 2014

Cine isi alege medicul care sa-l trateze va plati factura pentru tratament preferential. Asa s-a gandit ministrul Sanatatii sa faca rost de bani pentru medici. 150 de lei. Atat ar trebui sa fie suma.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )