Libnet.ro
UNICEF

21:31

Nicole Vaidisova anunta un meci mare impotriva Simonei Halep

Online Sport Online Sport,
Nicole Vaidisova anunta un meci mare impotriva Simonei Halep

Beneficiara a unui wild card la Miami Open, cehoaica Nicole Vaidisova promite ca va da totul pe teren impotriva Simonei Halep in turul doi la turneul din Filorida. continuă pe Online Sport

Nicole Vaidisova, adversara Simonei Halep in turul doi la Miami Open

Jucatoarea ceha Nicole Vaidisova, beneficiara unui wild card, a invins-o pe Timea Babos Ungaria,locul 87 WTA), scor 6-1, 7-6, si s-a calificat in turul doi la Miami Open, unde va juca impotriva Simonei Halep, numarul 3 mondial.

CTP dupa victoria Simonei Halep de la Indian Wells. De mult n-am mai vazut ceva ce as numi Comedia Erorilor

Ca de fiecare data dupa un meci important al Simonei Halep, Cristian Tudor Popescu si-a spus parerea si despre victoria din fata Jelenei Jankovici.

Nicole Vaidisova, adversara Simonei Halep in turul doi la Miami Open

Jucatoarea ceha Nicole Vaidisova, beneficiara unui wild card, a invins-o pe Timea Babos Ungaria - locul 87 WTA) venita din calificari, scor 6-1, 7-6 4), si s-a calificat in turul doi la Miami Open, unde va juca in compania numarului 3 mondial, Simona Halep.

Nicole Vaidisova, adversara Simonei Halep in turul doi la Miami Open

Jucatoarea ceha Nicole Vaidisova, beneficiara unui wild card, a invins-o pe Timea Babos Ungaria - locul 87 WTA) venita din calificari, scor 6-1, 7-6 4), si s-a calificat in turul doi la Miami Open, unde va juca.

Simona Halep la Miami. Strania poveste a adversarei ei: Nicole Vaidisova a fost parasita de tenismenul Radek Stepanek pentru colega Petra Kvitova

Simona Halep debuteaza la Miami impotriva lui Nicole Vaidisova. Prodigioasa sportiva in adolscenta, tenismena ceha s-a retras pentru patru ani si jumatate, ravasita de accidentari si probleme sentimentale. Nicole Vaidisova are doar 25 de ani, insa performantele ei, semifinale la Roland Garros si Australian Open, parca vin dintr-o alta epoca.

Nicole Vaidisova: Simona Halep este o mare jucatoare, voi da totul in meciul cu ea

Sportiva ceha Nicole Vaidisova a declarat ca Simona Halep, adversara din turul doi de la Miami Open, este o jucatoare foarte buna si ca spera sa aiba o prestatie buna in intalnirea cu numarul 3 mondial, informeaza wtatennis. com, citeaza Mediafax.

Simona Halep la Miami. Visez la un Grand Slam. incepe turneul contra jucatoarei Nicole Vaidisova, fosta semifinalista la Roland Garros

Simona Halep a fost asaltata de ziaristi la Miami, turneu la care va debuta vineri cu Nicole Vaidisova, din Cehia.

Lucian Bute, vacanta in Dominicana: La vara, revin in ring cu un meci mare

Pugilistul Lucian Bute a anuntat, miercuri, prin intermediul paginii sale de Facebook, ca se afla intr-o vacanta de cateva zile in Republica Dominicana, precizand ca ramane in forma pentru un meci mare, pe care urmeaza sa-l dispute in vara.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2552 seconds )