Libnet.ro
UNICEF

07:30

Simona Halep la Miami. Strania poveste a adversarei ei: Nicole Vaidisova a fost parasita de tenismenul Radek Stepanek pentru colega Petra Kvitova

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la Miami. Strania poveste a adversarei ei: Nicole Vaidisova a fost parasita de tenismenul Radek Stepanek pentru colega Petra Kvitova

Simona Halep debuteaza la Miami impotriva lui Nicole Vaidisova. Prodigioasa sportiva in adolscenta, tenismena ceha s-a retras pentru patru ani si jumatate, ravasita de accidentari si probleme sentimentale. Nicole Vaidisova are doar 25 de ani, insa performantele ei, semifinale la Roland Garros si Australian Open, parca vin dintr-o alta epoca. continuă pe Adevărul

FOTO Simona Halep la Miami/ Simona a aparut in noul echipament adidas

Simona Halep incepe in aceasta saptamana meciurile din turneul de la Miami, dupa ce duminica seara a castigat Indian Wells, primul turneu Premier Mandatory, din cariera ei.

Simona Halep la Miami. Sunt doua conditii care trebuie indeplinite pentru ca Simona sa revina pe locul 2 WTA

Simona Halep la Miami are sansa de a trece din nou pe locul doi in lume, acolo unde anul trecut s-a aflat timp de sapte saptamani.

Simona Halep la Miami. Cosmarul ei, rusoaica Maria Sarapova, locul 2 WTA, spune adevarul despre sportiva noastra

Simona Halep va juca in aceasta saptamana la Miami, iar daca se poate vorbi despre un complex pe care ea il are in tenis, atunci cu siguranta acesta se numeste Maria Sarapova.

Simona Halep la Miami. Decizie neasteptata a jucatoarei noastre

Simona Halep a castigat turneul de la Indian Wells si acum se afla la Miami, unde a decis insa sa ia o hotarare surprinzatoare.

Simona Halep la Miami. La nici 24 de ani, jucatoarea noastra face o afirmatie surprinzatoare: Sunt deja batrana

Simona Halep a avut ieri o zi plina la Miami Open 2015. Nu neaparat din cauza antrenamentelor, ci pentru ca a trebuit sa dea zeci deinterviuri in cadrul Media Day.

Simona Halep la Miami. Ucigasa de epitete e prima in 2015 si a reusit ceva ce nici Ilie Nastase nu a izbutit

Simona Halep a castigat turneul carierei la Indian Wells, si-a adaugat in cont 900. 000 de dolari si e peste Serena Williams in clasamentul pe 2015.

Simona Halep la Miami. Visez la un Grand Slam. incepe turneul contra jucatoarei Nicole Vaidisova, fosta semifinalista la Roland Garros

Simona Halep a fost asaltata de ziaristi la Miami, turneu la care va debuta vineri cu Nicole Vaidisova, din Cehia.

Nicole Vaidisova: Simona Halep este o mare jucatoare, voi da totul in meciul cu ea

Sportiva ceha Nicole Vaidisova a declarat ca Simona Halep, adversara din turul doi de la Miami Open, este o jucatoare foarte buna si ca spera sa aiba o prestatie buna in intalnirea cu numarul 3 mondial, informeaza wtatennis. com, citeaza Mediafax.

Cu cine va juca Simona Halep in turul doi la Miami Open

Simona Halep o va infrunta pe Nicole Vaidisova, in turul doi la turneul Miami Open, dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari.

Simona Halep, inainte de debutul de la Miami: Nu am jucat un tenis perfect la Indian Wells

Simona Halep a castigat turneul de la Indian Wells, aceasta fiind cea mai mare performanta de pana acum a carierei. Inainte de a debuta la Miami, Halep a vorbit pentru Digisport despre ultimul succes si despre asteptarile pe care le are pentru urmatoarea perioada. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,275 seconds )