Libnet.ro
UNICEF

15:46

CTP dupa victoria Simonei Halep de la Indian Wells. De mult n-am mai vazut ceva ce as numi Comedia Erorilor

Adevărul Adevărul,
CTP dupa victoria Simonei Halep de la Indian Wells. De mult n-am mai vazut ceva ce as numi Comedia Erorilor

Ca de fiecare data dupa un meci important al Simonei Halep, Cristian Tudor Popescu si-a spus parerea si despre victoria din fata Jelenei Jankovici. continuă pe Adevărul

Este cel mai mare titlu al carierei, a afirmat Simona Halep dupa victoria de la Indian Wells

Romanca Simona Halep, numar trei in tenisul feminin mondial, a declarat ca titlul cucerit duminica la Indian Wells California) este cel mai important din cariera sa si nu-l va uita niciodata. Acesta este cel mai.

Novak Djokovic dupa victoria de la Indian Wells: Sa-l invingi pe Federer este intotdeauna o mare provocare

Tenismanul sarb Novak Djokovic, numarul unu mondial, a impresionat, duminica, la finala turneului Indian Wells, unde l-a invins pe elvetianul Roger Federer cu 6-3, 6-7, 6-2. Dupa finala, Djokovic a declarat ca.

Halep la Indian Wells. Simona, in fata celui mai mare succes. Turneul e Premier Mandatory. Cum se puncteaza in circuitul WTA si care e diferenta dintre turnee

Simona Halep va juca finala de la Indian Wells, dupa ce Serena Williams a abandonat si o va intalni in ultimul act al turneului american pe Jelena Jankovici.

Jelena Jankovici, despre finala cu Simona Halep de la Indian Wells

Simona Halep 3 WTA) si sarboaica Jelena Jankovici 21 WTA) se vor duela in finala de la Indian Wells, duminica, incepand cu ora 20. Partida va fi disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

Simona Halep la Indian Wells: Pot sa castig cu Serena, am nevoie doar de curaj!

Simona Halep o va intalni pe Serena Willims in semifinalele Indian Wells, a sasea confruntare directa intre cele doua trenismene de top.

Halep a dat lovitura si pe Facebook: cati fani a castigat dupa finala de la Indian Wells si de cine e depasita in Romania

Victoria de la Indian Wells i-a adus Simonei cel de al 11-lea trofeu din cariera, dar si o armata de prieteni pe cea mai populara retea de socializare.

Williams: Niciodata nu am visat ca as putea face asta. Mesajul liderului WTA dupa abandonul in fata Simonei Halep

Indian Wells 2015. Serena Williams le- a transmis fanilor sai un mesaj, dupa abandonul inaintea semifinalei pe care trebuia sa o dispute cu Simona Halep. Liderul WTA a fost prezenta pe arena centrala doar pentru a se desparti de fanii sai.

Simona Halep - Serena Williams. Prima reactie a liderului american, dupa retragerea din semifinalele Indian Wells

Serena Williams 1 WTA) a anuntat ca se va retrage de la Indian Wells cu putin timp inainte de semifinala cu Simona Halep 3 WTA), care ar fi trebuit sa se dispute in noaptea de vineri spre sambata.

Simona Halep, in fata celui mai mare succes. Turneul Premier Mandatory. Cum se puncteaza in circuitul WTA si care e diferenta dintre turnee

Simona Halep va juca finala de la Indian Wells, dupa ce Serena Williams a abandonat si o va intalni in ultimul act al turneului american pe Jelena Jankovici.

Primele declaratii ale Simonei Halep dupa castigarea finalei Indian Wells 2015

Simona Halep, campioana turneului Indian Wells 2015, a spus, inainte sa ridice cel mai important trofeu al carierei, ca este bucuroasa pentru reusita sa si ca le multumeste tuturor romanilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )