Libnet.ro
UNICEF

20:30

Nicole Vaidisova, adversara Simonei Halep in turul doi la Miami Open

Antena3 Antena3,
Nicole Vaidisova, adversara Simonei Halep in turul doi la Miami Open

Jucatoarea ceha Nicole Vaidisova, beneficiara unui wild card, a invins-o pe Timea Babos Ungaria - locul 87 WTA) venita din calificari, scor 6-1, 7-6 4), si s-a calificat in turul doi la Miami Open, unde va juca. continuă pe Antena3

Nicole Vaidisova, adversara Simonei Halep in turul doi la Miami Open

Jucatoarea ceha Nicole Vaidisova, beneficiara unui wild card, a invins-o pe Timea Babos Ungaria,locul 87 WTA), scor 6-1, 7-6, si s-a calificat in turul doi la Miami Open, unde va juca impotriva Simonei Halep, numarul 3 mondial.

Nicole Vaidisova, adversara Simonei Halep in turul doi la Miami Open

Jucatoarea ceha Nicole Vaidisova, beneficiara unui wild card, a invins-o pe Timea Babos Ungaria - locul 87 WTA) venita din calificari, scor 6-1, 7-6 4), si s-a calificat in turul doi la Miami Open, unde va juca in compania numarului 3 mondial, Simona Halep.

Cu cine va juca Simona Halep in turul doi la Miami Open

Simona Halep o va infrunta pe Nicole Vaidisova, in turul doi la turneul Miami Open, dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari.

Nicole Vaidisova: Simona Halep este o mare jucatoare, voi da totul in meciul cu ea

Sportiva ceha Nicole Vaidisova a declarat ca Simona Halep, adversara din turul doi de la Miami Open, este o jucatoare foarte buna si ca spera sa aiba o prestatie buna in intalnirea cu numarul 3 mondial, informeaza wtatennis. com, citeaza Mediafax.

Irina-Camelia Begu a castigat meciul din turul doi la Miami Open

Jucatoarea Irina-Camelia Begu locul 35 WTA) a castigat meciul contra sportivei Tereza Smitkova locul 60 WTA) din turul doi al turneului de la Miami.

Monica Niculescu o intalneste din nou pe Serena Williams, dupa ce s-a calificat in turul doi la Miami Open

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 70 WTA, s-a calificat in turul doi al turneului de la Miami, de categorie Premier Mandatory, dupa ce a trecut de americanca Shelby Rogers, scor 7-6 1), 6-1, si va juca in runda.

Nicole Vaidisova anunta un meci mare impotriva Simonei Halep

Beneficiara a unui wild card la Miami Open, cehoaica Nicole Vaidisova promite ca va da totul pe teren impotriva Simonei Halep in turul doi la turneul din Filorida.

Simona Halep la Miami. Strania poveste a adversarei ei: Nicole Vaidisova a fost parasita de tenismenul Radek Stepanek pentru colega Petra Kvitova

Simona Halep debuteaza la Miami impotriva lui Nicole Vaidisova. Prodigioasa sportiva in adolscenta, tenismena ceha s-a retras pentru patru ani si jumatate, ravasita de accidentari si probleme sentimentale. Nicole Vaidisova are doar 25 de ani, insa performantele ei, semifinale la Roland Garros si Australian Open, parca vin dintr-o alta epoca.

Simona Halep la Miami. Visez la un Grand Slam. incepe turneul contra jucatoarei Nicole Vaidisova, fosta semifinalista la Roland Garros

Simona Halep a fost asaltata de ziaristi la Miami, turneu la care va debuta vineri cu Nicole Vaidisova, din Cehia.

WTA Miami: Monica Niculescu, in turul doi, unde o va intalni pe Serena Williams

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 70 WTA, s-a calificat in turul doi al turneului de la Miami, de categorie Premier Mandatory, dupa ce a trecut de americanca Shelby Rogers, scor 7-6 1), 6-1, si va juca in runda urmatoare cu numarul 1 mondial, Serena Williams.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )