Libnet.ro
UNICEF

13:15

Nicoleta Guta - Casa Alba pentru Prima Doamna a manelelor (VIDEO)

B1 B1,
Nicoleta Guta - Casa Alba pentru Prima Doamna a manelelor (VIDEO)

Mai blonda, mai slaba si mai cu pretentii ca niciodata, manelista Nicoleta Guta isi da arama prezidentiala pe fata si prezinta publicului o casa demna de. Washington. Potrivit wowbiz. ro. continuă pe B1

Nicoleta GUTA s-a mutat la CASA ALBA! Cum arata Prima DOAMNA a manelelor! (VIDEO)

Mai blonda, mai slaba si mai cu pretentii ca niciodata, manelista Nicoleta Guta isi da arama prezidentiala pe fata si prezinta publicului o casa demna de. Washington. Potrivit wowbiz. ro.

Michelle Obama, simbol al elegantei: Cea mai iubita Prima Doamna a Americii, un model de urmat (FOTO)

Statele Unite ale Americii sunt pe cale sa se desparta de una dintre cele mai iubite Prima Doamna de la Casa Alba, Michelle Obama, care este pentru multi americani un adevarat model in viata, o doamne.

POZE DE COLECTIE de la Casa Alba! Sfaturile surorilor Bush pentru fetele lui Obama (FOTO)

Jenna Bush a postat cateva poze de colectie cu ea si cu fetele presedintelui Obama atunci cand au ajuns pentru prima data la Casa Alba. Au fost surprinse momentele de fericire sincera a copiilor celor.

Momente EMOTIONANTE la Casa Alba! Vicepresedintele SUA a IZBUCNIT iN LACRIMI cand l-a decorat Obama: Cat timp inca respir voi fi alaturi de tine (VIDEO)

Momente emotionante la Casa Alba. Vicepresedintele american Joe Biden nu si-a putut stapani lacrimile cand Barack Obama a anuntat ca il va onora pe acesta cu cea mai inalta.

O adolescenta invitata la Casa Alba, muscata de unul dintre cainii familiei Obama

Unul dintre cainii familiei Obama, Sunny, a muscat luni o tanara invitata la Casa Alba, provocandu-i o mica leziune pe obraz, informeaza joi site-ul TMZ, citat de AFP.

Reuters: Un raport ONU aratam pentru prima oara, ca presedintele Bashar al-Assad este responsabil de folosirea armelor chimice in Siria

Presedintele sirian Bashar al-Assad este considerat, pentru prima data intr-un raport oficial Natiunilor Unite ONU) si al Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC), ca fiins raspunzator de folosirea armelor chimice in Siria.

Reuters: Bashar al-Assad, acuzat pentru prima oara de investigatorii internationali de folosirea armelor chimice (raport ONU/OIAC)

Investigatorii internationali afirma pentru prima data ca il suspecteaza pe presedintele Bashar al-Assad ca ar fi responsabil pentru folosirea armelor chimice in conflictul din Siria, se arata intr-un raport al ONU si OIAC Organizatia pentru interzicerea Armelor Chime), vazut de Reuters, anunta agentia.

Reuters: Un raport ONU arata, pentru prima oara, ca presedintele Bashar al-Assad este responsabil de folosirea armelor chimice in Siria

Presedintele sirian Bashar al-Assad este considerat, pentru prima data intr-un raport oficial Natiunilor Unite ONU) si al Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC), ca fiins raspunzator de folosirea armelor chimice in Siria.

LONDRA: Pentru prima oara dupa mai bine de 70 de ani, LUMINILE din Piccadilly Circus au fost STINSE

Dupa mai bine de 70 de ani, reclamele luminoase gigantice care sunt prezente in celebra piata londoneza Piccadilly Circus de peste un secol, au fost oprite pentru o perioada mai lunga de timp, pentru.

O zi fara nicio crima. Tara unde nimeni nu a fost ucis timp de 24 de ore, pentru prima data in ultimii doi ani

Una dintre cele mai periculoase tari din lume a inregistrat prima zi fara nicio crima din ultimii doi ani.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )