Libnet.ro
UNICEF

01:05

LONDRA: Pentru prima oara dupa mai bine de 70 de ani, LUMINILE din Piccadilly Circus au fost STINSE

B1 B1,
LONDRA: Pentru prima oara dupa mai bine de 70 de ani, LUMINILE din Piccadilly Circus au fost STINSE

Dupa mai bine de 70 de ani, reclamele luminoase gigantice care sunt prezente in celebra piata londoneza Piccadilly Circus de peste un secol, au fost oprite pentru o perioada mai lunga de timp, pentru. continuă pe B1

Reuters: Un raport ONU aratam pentru prima oara, ca presedintele Bashar al-Assad este responsabil de folosirea armelor chimice in Siria

Presedintele sirian Bashar al-Assad este considerat, pentru prima data intr-un raport oficial Natiunilor Unite ONU) si al Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC), ca fiins raspunzator de folosirea armelor chimice in Siria.

Reuters: Bashar al-Assad, acuzat pentru prima oara de investigatorii internationali de folosirea armelor chimice (raport ONU/OIAC)

Investigatorii internationali afirma pentru prima data ca il suspecteaza pe presedintele Bashar al-Assad ca ar fi responsabil pentru folosirea armelor chimice in conflictul din Siria, se arata intr-un raport al ONU si OIAC Organizatia pentru interzicerea Armelor Chime), vazut de Reuters, anunta agentia.

Reuters: Un raport ONU arata, pentru prima oara, ca presedintele Bashar al-Assad este responsabil de folosirea armelor chimice in Siria

Presedintele sirian Bashar al-Assad este considerat, pentru prima data intr-un raport oficial Natiunilor Unite ONU) si al Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC), ca fiins raspunzator de folosirea armelor chimice in Siria.

O NOUA LOVITURA pentru Gigi Becali. Dupa Lacatus si Bumbescu, alte foste glorii steliste au inceput colaborarea cu Armata

O noua lovitura pentru Gigi Becali. Dupa ce Armata si-a infiintat o noua echipa de fotbal si i-a tras de partea sa pe doi dintre cei mai valorosi stelisti, alte foste glorii ale ros-albastrilor par sa.

Business report: Cine si de ce infiinteaza criza energetica din Romania la prima ninsoare din an; Romania, tara soferilor de TIR. Este boom-ul din transporturi doar un miraj?; Salariile angajatilor Metrorex, printre cei mai bine platiti din companii de s

Cum a ajuns Romania in situatie iminenta de criza energetica si ce solutii a gasit Guvernul. Declaratiile contradictorii ale ministrului Energiei. Dupa ce Transelectrica a. Romania a depasit pragul de 40 de miliarde de euro, bani luati de la UE. 2016 a fost cel mai bun an. Suma totala primita de Romania de.

Faze tari:Paguba produsa unui magazin din Toronto de o veverita. In ultimele saptamani, a furat 48 de batoane de ciocolata;Extraterestrii ne vestesc Apocalipsa;Chimistii au realizat cel mai mic nod din lume.Este de 200.000 de ori mai subtire decat firul

Rusii au inventat un nou sport de iarna: horse-board. A nins din belsug in muntii Urali, iar in peisajul de poveste amatorii de senzatii tari au. Venetia, ingetata, pentru prima oara in istorie. In ultima saptamana, Italia a fost invadata de frig si zapada, chiar si in partea de sud a tarii au avut loc.

Nicoleta Guta - Casa Alba pentru Prima Doamna a manelelor (VIDEO)

Mai blonda, mai slaba si mai cu pretentii ca niciodata, manelista Nicoleta Guta isi da arama prezidentiala pe fata si prezinta publicului o casa demna de. Washington. Potrivit wowbiz. ro.

O zi fara nicio crima. Tara unde nimeni nu a fost ucis timp de 24 de ore, pentru prima data in ultimii doi ani

Una dintre cele mai periculoase tari din lume a inregistrat prima zi fara nicio crima din ultimii doi ani.

IMAGINI FASCINANTE: Canalele din VENETIA au inghetat PENTRU PRIMA DATA in istorie (FOTO)

Premiera in Venetia. Temperaturile scazute din ultima perioada au dus la inghetarea completa a lagunei si canalelor din orasul italian, un fenomen care nu s-a mai produs niciodata pana acum, in.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )