Libnet.ro
UNICEF

15:01

Nicusor Constantinescu, trimis in judecata de DNA pentru prabusirea elicopterului SMURD in lacul Siutghiol

Adevărul Adevărul,
Nicusor Constantinescu, trimis in judecata de DNA pentru prabusirea elicopterului SMURD in lacul Siutghiol

Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, este trimis in judecata de procurorii DNA in dosarul prabusirii elicopterului SMURD in lacul Siutghiol, de la 15 decembrie 2014. El este acuzat de abuz in serviciu in forma continuata. continuă pe Adevărul

Nicusor Constantinescu, trimis in judecata intr-un al SASELEA dosar, privind achizitia elicopterului prabusit in Siutghiol

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost trimis in judecata, intr-un dosar nou, in care este suspectat de abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, in forma continuata, potrivit unui comunicat DNA.

Nicusor Constantinescu, trimis in judecata in al saselea dosar

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Nicusor Constantinescu, presedinte al Consiliului Judetean Constanta, pentru abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, in forma continuata, in legatura cu achizitionarea unui elicopter folosit la operatiuni de salvare, fiind cel de-al saselea dosar.

Nicusor Constantinescu, trimis in judecata in dosarul Siutghiol

Nicusor Constantinescu a fost trimis in judecata de Tribunalul Constanta, fiind acuzat de abuz in serviciu in dosarul Siutghiol, informeaza B1 TV. Acesta este acuzat ca ar fi incheiat un contract cu o firma pent.

Constantinescu, trimis in judecata in dosarul privind achizitia elicopterului prabusit in Siutghiol

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA Constanta pentru abuz in serviciu, in dosarul privind achizitionarea elicopterului prabusit in.

Consilierul personal al lui Sorin Oprescu, trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta in forma continuata

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus vineri trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatului Wigler Solomon, consilierul personal al primarului Municipiului.

Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, trimis in judecata de DNA

Ginerele lui Traian Basescu a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie. Avocatul Radu Pricop va fi judecat alaturi de Sergiu Lucinschi, fiul unui fost presedinte al Republicii Moldova. Cei doi sunt acuzati de santajarea unui om de afaceri cu un dosar penal, informeaza Digi24. ro.

Anuntul noului presedinte PSD Constanta despre suspendarea lui Nicusor Constantinescu

Noul presedinte al PSD Constanta, Felix Stroe, a afirmat ca Nicusor Constantinescu nu mai este suspendat din calitatea de membru de partid.

Presedintele PSD Constanta a anuntat ca Nicusor Constantinescu nu mai este suspendat din calitatea de membru de partid

Noul presedinte al PSD Constanta, Felix Stroe, a afirmat ca Nicusor Constantinescu nu mai este suspendat din calitatea de membru de partid, dupa ce, in cadrul alegerilor de luni dupa-amiaza, a fost constituit.

Consilierul personal al primarului Sorin Oprescu, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Consilierul personal al lui Sorin Oprescu, Solomon Wigler, a fost trimis in judecata, vineri, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptiei DNA) pentru trafic de influenta. Acesta a fost prins in flagrant in timp de primea mita in valoare de 25. 000 de euro. Dosarul va fi solutionat de magistratii Tribunalului Bucuresti.

Primarul Brasovului, cercetat de DNA pentru abuz in serviciu. Scripcaru, adus cu o duba a Jandarmeriei la sediul Primariei, pentru perchezitii

20 - Primarul Brasovului, George Scripcaru, al carui nume apare intr-un dosar in care se fac cercetari pentru abuz in serviciu privind incheierea unor contracte de energie termica, a fost adus, luni la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )