Libnet.ro
UNICEF

22:45

Anuntul noului presedinte PSD Constanta despre suspendarea lui Nicusor Constantinescu

România Liberă România Liberă,
Anuntul noului presedinte PSD Constanta despre suspendarea lui Nicusor Constantinescu

Noul presedinte al PSD Constanta, Felix Stroe, a afirmat ca Nicusor Constantinescu nu mai este suspendat din calitatea de membru de partid. continuă pe România Liberă

Decebal Fagadau, reales in unanimitate presedinte al PSD Constanta

Primarul interimar al Constantei, Decebal Fagadau, a fost reales in unanimitate, sambata, presedinte al organizatiei municipale a PSD ConstantaAlegerile au avut loc sambata, la Casa de Cultura si au fost.

Decebal Fagadau, reales in unanimitate presedinte al organizatiei municipale a PSD Constanta

Primarul interimar al Constantei, Decebal Fagadau, a fost reales in unanimitate, sambata, presedinte al organizatiei municipale a PSD Constanta, el propunandu-si castigarea alegerilor locale si a celor parlamentare, transmit surse din presa.

Decebal Fagadau ramane la sefia Organizatiei Municipale PSD Constanta

Primarul Decebal Fagadau a fost votat in unanimitate presedinte al Organizatiei Municipale PSD Constanta, el pastrandu-si astfel functia. La conferinta municipala desfasurata sambata, 27 iunie, au participat 562 membri dintre cei 3. 200 ai organizatiei.

Presedintele PSD Constanta a anuntat ca Nicusor Constantinescu nu mai este suspendat din calitatea de membru de partid

Noul presedinte al PSD Constanta, Felix Stroe, a afirmat ca Nicusor Constantinescu nu mai este suspendat din calitatea de membru de partid, dupa ce, in cadrul alegerilor de luni dupa-amiaza, a fost constituit.

Fierbere la PSD Constanta. Organizatia municipala isi alege sambata liderul. Se pregateste organizatia judeteana

A inceput perioada alegerilor in filiala PSD Constanta. in decursul a trei zile, organizatia de la malul marii isi va desemna noua conducere, dupa demisia lui Radu Mazare.

Presedintele organizatiei municipale PSD Constanta: De la demisia lui Mazare au plecat 100 de oameni din partid, dar in ultimele sase luni au venit 870

Decebal Fagadau, presedintele organizatiei municipale a PSD Constanta, a declarat ca, de la demisia lui Radu Mazare, aproximativ o suta de persoane au parasit partidul, informeaza Mediafax. Aproximativ o.

Presedintele PSD Constanta: Ponta trebuie sa se ocupe mai intai de problema partidului si apoi de cea personala

Presedintele organizatiei municipale a PSD Constanta, Decebal Fagadau, sustine ca exista pericolul ca PSD sa se scindeze si considera ca Victor Ponta trebuie sa se ocupe mai intai de problema partidului si apoi de cea personala.

Umbrele lui Mazare si Constantinescu la PSD Constanta. Nu e usor sa-ti pierzi liderii, a marturisit Decebal Fagadau

In toate declaratiile facute de lideri PSD marcanti din Constanta, la alegerile pentru sefia PSD, s-au adus in discutie cei doi fosti pesedisti de frunte: Radu Mazare si Nicusor Constantinescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )