Libnet.ro
UNICEF

22:45

Presedintele PSD Constanta a anuntat ca Nicusor Constantinescu nu mai este suspendat din calitatea de membru de partid

Antena3 Antena3,
Presedintele PSD Constanta a anuntat ca Nicusor Constantinescu nu mai este suspendat din calitatea de membru de partid

Noul presedinte al PSD Constanta, Felix Stroe, a afirmat ca Nicusor Constantinescu nu mai este suspendat din calitatea de membru de partid, dupa ce, in cadrul alegerilor de luni dupa-amiaza, a fost constituit. continuă pe Antena3

Presedintele PSD Constanta: Ponta trebuie sa se ocupe mai intai de problema partidului si apoi de cea personala

Presedintele organizatiei municipale a PSD Constanta, Decebal Fagadau, sustine ca exista pericolul ca PSD sa se scindeze si considera ca Victor Ponta trebuie sa se ocupe mai intai de problema partidului si apoi de cea personala.

Anuntul noului presedinte PSD Constanta despre suspendarea lui Nicusor Constantinescu

Noul presedinte al PSD Constanta, Felix Stroe, a afirmat ca Nicusor Constantinescu nu mai este suspendat din calitatea de membru de partid.

Nicusor Constantinescu, trimis in judecata de DNA pentru prabusirea elicopterului SMURD in lacul Siutghiol

Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, este trimis in judecata de procurorii DNA in dosarul prabusirii elicopterului SMURD in lacul Siutghiol, de la 15 decembrie 2014. El este acuzat de abuz in serviciu in forma continuata.

Umbrele lui Mazare si Constantinescu la PSD Constanta. Nu e usor sa-ti pierzi liderii, a marturisit Decebal Fagadau

In toate declaratiile facute de lideri PSD marcanti din Constanta, la alegerile pentru sefia PSD, s-au adus in discutie cei doi fosti pesedisti de frunte: Radu Mazare si Nicusor Constantinescu.

Nicusor Constantinescu, trimis in judecata intr-un al SASELEA dosar, privind achizitia elicopterului prabusit in Siutghiol

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost trimis in judecata, intr-un dosar nou, in care este suspectat de abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, in forma continuata, potrivit unui comunicat DNA.

Nicusor Constantinescu, trimis in judecata in dosarul Siutghiol

Nicusor Constantinescu a fost trimis in judecata de Tribunalul Constanta, fiind acuzat de abuz in serviciu in dosarul Siutghiol, informeaza B1 TV. Acesta este acuzat ca ar fi incheiat un contract cu o firma pent.

Nicusor Constantinescu, trimis in judecata in al saselea dosar

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Nicusor Constantinescu, presedinte al Consiliului Judetean Constanta, pentru abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, in forma continuata, in legatura cu achizitionarea unui elicopter folosit la operatiuni de salvare, fiind cel de-al saselea dosar.

Presedintele organizatiei municipale PSD Constanta: De la demisia lui Mazare au plecat 100 de oameni din partid, dar in ultimele sase luni au venit 870

Decebal Fagadau, presedintele organizatiei municipale a PSD Constanta, a declarat ca, de la demisia lui Radu Mazare, aproximativ o suta de persoane au parasit partidul, informeaza Mediafax. Aproximativ o.

Decebal Fagadau ramane la sefia Organizatiei Municipale PSD Constanta

Primarul Decebal Fagadau a fost votat in unanimitate presedinte al Organizatiei Municipale PSD Constanta, el pastrandu-si astfel functia. La conferinta municipala desfasurata sambata, 27 iunie, au participat 562 membri dintre cei 3. 200 ai organizatiei.

Fierbere la PSD Constanta. Organizatia municipala isi alege sambata liderul. Se pregateste organizatia judeteana

A inceput perioada alegerilor in filiala PSD Constanta. in decursul a trei zile, organizatia de la malul marii isi va desemna noua conducere, dupa demisia lui Radu Mazare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2744 seconds )