Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan, anunt de ultima ora privind rezultatul alegerilor din sectorul 1

Antena3 Antena3,
Nicusor Dan, anunt de ultima ora privind rezultatul alegerilor din sectorul 1

Presedintele USB a reactionat la vestea pierderii peste noapte a alegerilor din sectorul 1 de catre Clotilde Armand. Cateva numere, fara comentarii. In sectorul 1 au fost 163 de sectii. Am avut delegati in. continuă pe Antena3

APEL de ULTIMA ORA facut de NICUSOR DAN: Bucuresteni, aparati-va orasul! (FOTO)

Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a facut un apel de ultima ora catre bucuresteni, pe Facebook. El a postat o poza, cel mai probabil, din armata, alaturi de.

Nicusor Dan: Clotilde Armand a castigat in toate sectiile unde am avut delegati USB. in rest, a castigat PSD...

Nicusor Dan a tinut sa aduca anumite lamuriri despre rezultatul alegerilor locale de duminica, expunand numarul de sectii existente in sectorul 1 si, prin comparatie, numarul de sectii unde au.

Uniunea Salvati Bucurestiul se transforma in partid politic. Anuntul facut de Nicusor Dan, dupa alegeri

Uniunea Salvati Bucurestiul devine Uniunea Salvati Romania si va candida la alegerile parlamentare din toamna. Anuntul a fost facut de Nicusor Dan la scurt timp dupa ce a aflat rezultatul alegerilor.

Traian Basescu, anunt de ultima ora dupa publicarea exit-poll-urilor

PMP are pus la punct un sistem de numaratoare paralela care va permite o centralizare in timp real a rezultatului final al alegerilor locale in ceea ce priveste votul politic, a declarat presedintele.

Cine este bancherul din spatele lui Nicusor Dan

Nicusor Dan si USB Uniunea pentru Salvarea Bucurestiului sunt surpriza alegerilor din Capitala avand in vedere ca au iesit pe locul II inaintea PNL-ului, scrie zf. ro. Nicusor Dan, un.

Andrei Postolache, antreprenorul IT care a obtinut locul trei in Iasi: Suntem deschisi la discutii cu Nicusor Dan/ Si participarea la alegerile parlamentare din toamna poate fi unul din scenarii

Antreprenorul din IT Andrei Postolache, candidat independent la Primaria si Consiliul Local Iasi, a fost surpriza placuta a alegerilor locale de ieri. Andrei Postolache sustine ca nu va refuza o colaborare cu partidul lui Nicusor Dan, doar ca mai intai doreste sa poarte un dialog pe aceasta tema, pentru a stabili si sub ce forma se va concretiza colaborarea.

UPDATE Primele rezultate oficiale partiale: Rezultat istoric pentru PSD, dezastru pentru PNL. PSD a castigat Primaria Bucuresti (Firea) si cinci primarii de sector. Nicusor Dan (locul 2) il intrece detasat pe Catalin Predoiu. In rezultatele provizorii, C

Gabriela Firea a castigat detasat Primaria Capitalei, potrivit primelor rezultate oficiale partiale furnizate de Biroul Electoral Central si exit-poll-urilor realizate de Digi 24, Romania TV si Antena 3. Candidata PSD e urmata de Nicusor Dan, la mare distanta de liberalul Catalin Predoiu - marele perdant al alegerilor, si Robert Turcescu. Rezultatele oficiale provizorii si exit-poll-urile arata ca PSD a castigat Primaria Generala si cinci din sase primarii de sector.

Lovitura dura pentru Nicusor Dan: Ce i-a cerut Biroul Electoral Municipal

Nicusor Dan primeste o lovitura cu doar o ora inaintea inchiderii urnelor. Acesta a fost parat de catre PNL din cauza unui filmulet postat pe Facebook. Biroul Electoral Municipal a decis.

Mihai Gadea: Romania a urmarit rezultatul alegerilor locale la Antena 3

Romania a urmarit rezultatul alegerilor locale la Antena 3, a anuntat Mihai Gadea, luni seara, la Sinteza zilei, unde a prezentat graficele de audienta potrivit Kantar Media. De vreo 10 ani traim.

VIDEO Nicusor Dan, la Antena 3: Eu cred ca lucrurile nu sunt jucate, asa cum nu erau jucate nici cand a candidat domnul Ponta/ Gadea catre Clotilde: V-as vota cu toata inima... Oameni ca dumneavoastra, ca Nicusor, ar putea sa schimbe lucrurile

Acum aproape 2 saptamani, domnul Predoiu a lansat aceasta invitatie. Ar fi fost o alianta intre noi si PNL. Nu ar fi fost o solutie, pentru ca exista in Bucuresti o clasa uriasa de oameni care s-a saturat de PSD si de PNL. Multi dintre acesti oameni se indreapta spre noi. A face o alianta cu PNL ar fi fost o tradare pentru acest electorat. , a declarat Nicusor Dan laAntena 3. Elementul cel mai interesant al serii a fost o intamplare din platou, dar din afara emisiunii. Vlad Ursuleana postat pe contul sau de facebook o inregistrare in care Gadea isi face un selfie cu Nicusor Dan si il lauda pe acesta si peClotilde Armand careia i-a spus ca ar fi votat-o cu toata inima daca locuia in Sectorul 1. Oameni ca dumneavoastra, ca Nicusor, ar putea sa schimbe lucrurile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )