Libnet.ro
UNICEF

22:00

Nicusor Dan: Cele mai multe companii municipale trebuie desfiintate; PMB trebuie sa cheltuie cat castiga, si nu mai mult

Hotnews Hotnews,
 Nicusor Dan: Cele mai multe companii municipale trebuie desfiintate; PMB trebuie sa cheltuie cat castiga, si nu mai mult

Deputatul independent Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, considera ca cele mai multe dintre companiile municipale trebuie desfiintate, astfel incat Primaria generala sa cheltuie cat castiga, si nu mai mult, anunta Agerpres. continuă pe Hotnews

Fiscul va verifica tot mai multe persoane fizice. Ce trebuie sa stie romanii

Inspectiile fiscale derulate de ANAF vor viza din ce in ce mai mult persoanele fizice, fie ca au venituri mari, fie ca au venituri mici, a declarat recent Irina Nistor, director PwC Romania, citata de Hotnews.

Fotbalistii cu cele mai multe goluri marcate intre 2010 si 2020

Ne aflam in primul an din noul deceniu, astfel ca este momentul pentru tot felul de statistici, iar cand vine vorba despre sportul rege, topurile sunt o modalitate excelenta de a ne reaminti parcursul celor.

Indisciplina pietonilor si viteza excesiva, principalele cauze ale accidentelor grave in judetul Braila. in ce zi a saptamanii s-au produs cele mai multe accidente grave

Politistii braileni au constatat 714 infractiuni in 2019, dintre care 339 la regimul circulatiei si 375 de alta natura. Oamenii legii au aplicat 27. 323 de sanctiuni contraventionale.

Oficial. Ludovic Orban a anuntat ca Nicusor Dan va fi candidatul PNL pentru Primaria Capitalei: E cel mai potrivit

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, joi, ca liberalii il vor sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei, acesta fiind considerat omul cu cele mai mari sanse sa o infranga pe Gabriela Firea.

Nicusor Dan candidat la Primaria Capitalei, sustinut de PNL Orban: Am convingerea ca e cel mai potrivit

Ludovic Orban a anuntat ca a luat decizia de a-l propune pe Nicusor Dan candidat la Primaria Capitalei, sustinut de PNL. Am convingerea ca e cel mai potrivit candidat pentru atingerea celor doua obiective fundamentale ale PNL: de a elibera Bucurestiul de domnia despotica a PSD si o buna guvernare a Capitalei, a spus liderul PNL. Nicusor Dan, despre sustinerea PNL la Primaria Capitalei: Un gest de mare responsabilitate politica .

Digi24: CTP, dupa ce PNL a anuntat ca il sustine pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei: Gabriela Firea nu mai doarme linistita

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat decizia PNL de a-l sustine pe candidatul independent Nicusor Dan in lupta pentru Primaria Bucuresti.

Nicusor Dan ii intoarce serviciul lui Vlad Voiculescu: As fi bucuros sa fie viceprimarul Capitalei Ce spune despre negocierile cu PMP (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat independent la Primaria Capitalei sustinut foarte probabil de PNL si USR, a explicat ca negocierile pentru programe si liste de consilieri tin de partide, nu de el. intrebat daca mai.

Liderul PNL Bucuresti: Nicusor Dan este cea mai sigura sansa impotriva distrugerii Bucurestiului

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a transmis, joi ca sustinerea lui Nicusor Dan pentru .

Nicusor Dan, reactie la sustinerea PNL pentru Primaria Capitalei: Un gest de mare responsabilitate politica

Alegeri locale 2020. Sustinerea PNL in cursa pentru Primaria Capitalei este un gest de mare responsabilitate politica, scrie Nicusor Dan, intr-un mesaj postat pe Facebook, aratand ca decizia liberalilor este cu atat mai importanta cu cat in interiorul partidului sunt persoane foarte competente pentru aceasta pozitie.

Reactia lui Nicusor Dan dupa ce a primit sustinerea PNL pentru Capitala: Dorinta bucurestenilor de candidat unic impotriva PSD e aproape de a fi realizata

Nicusor Dan a declarat joi pe Facebook ca decizia PNL de a-l sustine pe acesta pentru Primaria Capitalei este un gest de mare responsabilitate politica, in contextul in care PNL-ul are in interiorul sau persoane foarte competente pentru aceasta pozitie. Candidatul sprijinit de USR si PNL a subliniat ca bucurestenii sunt cu un pas mai aproape de a-si indeplini dorinta si de a avea candidat unic al Opozitiei pentru Capitala.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )