Libnet.ro
UNICEF

07:45

Nicusor Dan a chemat in judecata Primaria Capitalei pentru Parcul Cismigiu

România Liberă România Liberă,
Nicusor Dan a chemat in judecata Primaria Capitalei pentru Parcul Cismigiu

Deputatul Nicusor Dan anunta ca a chemat in judecata Primaria Capitalei, deoarece Municipalitatea nu. continuă pe România Liberă

Nicusor Dan a dat in judecata Primaria Capitalei pe tema reabilitarii Parcului Cismigiu

Nicusor Dan a anuntat, intr-o postare pe Facebook, ca a dat in judecata Primaria Capitalei pentru Parcul Cismigiu, dupa ca autoritatile nu au comunicat documentatia tehnica pentru renovarile din Parcul Cismigiu.

Nicusor Dan a dat in judecata Primaria Capitalei fiindca nu a facut public proiectul de amenajare a Parcului Cismigiu

Deputatul Nicusor Dan a dat in judecata Primaria Capitalei fiindca nu i-a comunicat proiectul de amenajare a Parcului Cismigiu, care a starnit mai multe controverse in spatiul public fiindca propune cresterea numarului de alei si defrisari.

Dan Barna face un pas inapoi in ceea ce priveste sustinerea lui Nicusor Dan la alegerile pentru Primaria Capitalei: Mai e si Vlad Voiculescu. Obiectivul este sa avem cel mai bun candidat al opozitiei

Liderul USR Dan Barna pare sa faca un pas in spate in ceea ce priveste sustinerea canddiaturii lui Nicusor Dan in alegerile pentru Primaria Capitalei. Barna spune ca sustine ideea unui candidat unic al.

Barna da inapoi cu privire la sustinerea lui Nicusor Dan pentru primaria Capitalei: Mai e si Vlad Voiculescu. Sa identificam candidatul cu cele mai mari sanse

Presedintele USR Dan Barna a declarat duminica intr-un interviu pentru Mediafax ca in privinta alegerilor pentru Primaria Capitalei Nicusor Dan e un om cu foarte bune sanse pentru Bucuresti, insa subliniaza ca mai e si Vlad Voiculescu si ca Opozitia trebuie sa identifice candidatul cu cele mai mari sanse.

Primaria Capitalei a organizat dezbatere publica pe taxa Oxigen Printre propuneri: aplicarea dupa ce orasul va avea centura, benzi pentru biciclete si transport public performant, taxarea inclusiv a masinilor Euro 4 si 5

Primaria Capitalei a organizat luni dezbatere publica pentru proiectul care vizeaza introducerea unei viniete pentru masinile din alte judete care intra in Bucuresti si interzicerea accesului masinilor cu norma de poluare sub Euro 3 in zona centrala. Majoritatea celor prezenti la dezbatere au declarat ca proiectul trebuie imbunatatit, astfel incat masinile electrice si hybrid sa nu plateasca vinieta, indiferent de judetul unde sunt inmatriculate, motocicletele si scuterele sa fie de asemenea exceptate, iar masinile pe diesel si benzina sa fie taxate diferit, in functie de cat polueaza. in plus, mai multi reprezentanti ai societatii civile, dar si ai transportatorilor au declarat ca taxa trebuia sa fie ultima solutie, iar mai intai municipalitatea sa imbunatateasca transportul public, piste pentru biciclete, iar orasul sa aiba o sosea de centura functionala.

Centralele ELCEN vor putea trece la Primaria Capitalei, prin ANAF. Propunerea a trecut de Senat

Senatul a adoptat saptamana trecuta un proiect care permite Primariei Capitalei sa preia centralele ELCEN, prin intermediul ANAF.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )