Libnet.ro
UNICEF

13:45

Nicusor Dan, despre mandatul Gabrielei Firea la Primaria Capitalei: Rezultate zero. Doar sabotaje, plansete si amenintari cu plangeri penale

B1 B1,
Nicusor Dan, despre mandatul Gabrielei Firea la Primaria Capitalei: Rezultate zero. Doar sabotaje, plansete si amenintari cu plangeri penale

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a acuzat-o pe principala sa contracandidata, actualul primar general Gabriela Firea PSD), ca nu vrea sa vina la dezbateri electorale si ca toata. continuă pe B1

Nicusor Dan, despre mandatul Gabrielei Firea: Sabotaje, plansete, amenintari cu plangeri penale pentru tot ce inseamna spectru administrativ in tara asta si rezultate zero

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, o critica pe Gabriela Firea pentru refuzul de a participa la o dezbatere inainte de alegerile locale, el sustinand ca primarul in functie a prezentat in fata alegatorilor tot felul de lucruri inventate care pot fi contracarate.

Nicusor Dan, despre Podul Ciurel: Principala problema e ca trece la 20 de metri de un bazin de apa potabila a Bucurestiului. Trebuie regandita intreaga solutie de circulatie din zona (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca principala problema a Podului Ciurel este ca trece la 20 de metri de un bazin de apa potabila a.

Nicusor Dan, despre dezbaterea cu Firea: Mi-ar fi placut sa demontez minciunile din campania asta. As intreba-o daca se simte responsabila pentru 10 august

Nicusor Dan, candidat al PNL si USR-PLUS pentru Primaria Generala, a precizat ce ar fi vrut sa o intrebe pe Gabriela Firea daca ar fi avut loc o dezbatere fata in fata cu aceasta.

Dana Budeanu, in lacrimi la Antena 3! A vorbit despre fetisul Gabrielei Firea si a busit-o plansul, imediat VIDEO

Dana Budeanu declara public ca o va sustine pe Gabriela Firea la Alegerile Locale de anul acesta. Nu este de mirare acest aspect, avand in vedere ca cele doua sunt bune prietene. Invitata la Mihai Gadea, a vorbit inca odata de actiunile edilului in ceea ce privesc persoanele in varsta din Capitala. Dana Budeanu, in .

Ce spune Nicusor Dan despre retragerea lui Traian Basescu din cursa pentru Primaria Capitalei

Nicusor Dan, candidat al PNL si al USR-PLUS, a facut apel la electoratul PMP sa-l voteze pe el pentru ca in caz contrar, prin votul dat lui Traian Basescu, ar fi, de fapt, un sprijin pentru Gabriela Firea.

Nicusor Dan, despre problema termoficarii din Capitala: E greu sa mai fie ceva mai prost pe vreun domeniu. Iarna asta o sa fie dramatica Ce trebuie sa faca viitorul primar general (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, sustinut de PNL si USR-PLUS, a declarat marti seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, referindu-se la bilantul actualei administratii a Bucurestiului,.

Nicusor Dan a prezentat un document semnat de Firea pe 10 august 2018, prin care directorilor din Primarie li s-a interzis sa dea informatii consilierilor generali, fara acordul ei

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a prezentat, miercuri, un document intern semnat de edilul Gabriela Firea, potrivit caruia directorii din Primarie nu au voie sa dea informatii publice co.

Nicusor Dan a mers cu sesizarile de pe Bucuresti Umilit la primaria condusa de Gabriela Firea

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS pentru functia de primar general, a depus astazi, la Registratura PMB, dosarele cu problemele sesizate de bucuresteni pe site-ul Bucuresti umilit, un numar de peste 26. 000 de sesizari adunate in mai multe cutii.

Nicusor Dan: Panarama inseamna persoana ridicola, care cauta scandal. Aparatul de propaganda al Gabrielei Firea m-a acuzat ca sunt misogin. il contrazice activitatea mea de 20 de ani

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a declarat joi seara, pentru B1 TV, ca a folosit termenul de panarama cu sensul din dictionar: persoana ridicola, care cauta scandal si care.

Nicusor Dan: Problemele bucurestenilor vin din coruptie, din incompetenta si interesele gastii Firea - Pandele Care sunt solutiile (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a facut un scurt bilant al mandatului Gabrielei Firea la PMB si a rezumat solutiile cu care vine el pentru a rezolva gravele probleme ale Bucurestiului.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )