Libnet.ro
UNICEF

12:45

Nicusor Dan, despre problema termoficarii din Capitala: E greu sa mai fie ceva mai prost pe vreun domeniu. Iarna asta o sa fie dramatica Ce trebuie sa faca viitorul primar general (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan, despre problema termoficarii din Capitala: E greu sa mai fie ceva mai prost pe vreun domeniu. Iarna asta o sa fie dramatica Ce trebuie sa faca viitorul primar general (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, sustinut de PNL si USR-PLUS, a declarat marti seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, referindu-se la bilantul actualei administratii a Bucurestiului,. continuă pe B1

Nicusor Dan, despre Podul Ciurel: Principala problema e ca trece la 20 de metri de un bazin de apa potabila a Bucurestiului. Trebuie regandita intreaga solutie de circulatie din zona (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca principala problema a Podului Ciurel este ca trece la 20 de metri de un bazin de apa potabila a.

Nicusor Dan, despre acordul intre primarul Capitalei si familia Constanda: Sunt trei elemente de ilegalitate dintre care ultimele doua sunt infractiuni

Articol sustinut de PNL Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a prezentat, duminica, intr-o conferinta de presa, episodul 3 al serialului Caracatita Firea - Pandele din.

Dan Barna adanceste scandalul din jurul lui Nicusor Dan. Amenintari cu moartea din partea unui membru USR

Luni, in plin scandal legat de Nicusor Dan si imaginile aparute dupa intalnirea sa cu omul de afaceri Catalin Grigore, presedintele USR, Dan Barna, a mers in Voluntari, la primarul Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea.

Nicusor Dan: Gabriela Firea e parte din mafia imobiliara Cum a ajuns Bucurestiul sa aiba putine spatii verzi si zone cu potential turistic (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a ales, marti, sa discute despre mafia imobiliara din Bucuresti deoarece acesta este subiectul pe care il vrea abordat aparatul de propaganda al.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan, filmat alaturi de prietenul din copilarie al lui Nica, seful Clanului Sportivilor

Nicusor Dan a fost filmat alaturi de prietenul din copilarie al lui Nica, seful Clanului Sportivilor. Nicusor Dan candideaza la alegerile locale 2020 pentru fotoliul de Primar al Bucurestiului. Dana Budeanu a prezentat inregistrarea video promisa cu Nicusor Dan, in care acesta apare alaturi de Catalin Grigore, de la Sud Rezidential, prietenul din copilarie al .

CTP, despre alegerile din Capitala: Firea face ca Dragnea - prima grija, si-a plantat cum a ajuns la putere oamenii Nicusor Dan, fara rigoare matematica

Cristian Tudor Popescu a facut, vineri seara, mai multe comentarii legate de alegerile pentru Primaria Bucuresti. in timp ce acesta si-a reluat criticile la adresa Gabrielei Firea, nici Nicusor Dan nu a scapat de cateva observatii negative.

Nicusor Dan o acuza pe Firea ca face parte din mafia imobiliara: Zeci de cladiri de patrimoniu demolate cu autorizatia Primarului General

Candidatul sprijinit de USR-PLUS-PNL pentru Primaria Capitalei Nicuso Dan a acuzat-o marti seara pe Gabriela Firea ca face parte din mafia imobiliara si i-a transmis ca o asteapta in seara aceasta la o dezbatere, la care este sigur ca aceasta din urma nu o sa vina. Totodata, Nicusor Dan a acuzat Antena 3 de manipulare, precizand ca, in loc sa vorbeasca despre ce s-a facut in ultimii patru ani in Capitala ma transforma in dusamul poporului.

Nicusor Dan, gafa de zile mari! Ce a scris candidatul Dreptei pe pagina de Facebook

Gafa, intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a lui Nicusor Dan, marti dimineata. in postarea de la pagina candidatului Dreptei la Capitala, acesta chema lumea la vot pe 17 septembrie, data care a si trecut, si nu pe 27 septembrie, atunci cand sunt alegerile.

Nicusor Dan, explicatii dupa ce a folosit termenul panarama: Ce a vrut sa spuna si la cine s-a referit, in discursul care a intetit ultima saptamana de campanie

Nicusor Dan si-a nuantat pozitia de luni searadin discursul sustinut la Teatrul National, cand a folosit termenul panarame in contextul luptei de valori in cursa pentru Capitala. Candidatul.

Ludovic Orban: Cine s-a saturat de PSD trebuie sa voteze cu Nicusor Dan. Orice vot risipit pe un candidat care nu are nicio sansa inseamna un vot pentru PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a transmis luni seara bucurestenilor ca daca doresc sa scape de administratia PSD din Capitala trebuie sa il voteze pe Nicusor Dan pentru functia de primar general.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )