Libnet.ro
UNICEF

18:45

Nicusor Dan, mesaj catre USR: Va rog sa mentineti un ton rational si de colaborare, chiar daca poate sunteti tentati de un ton revansard

B1 B1,
Nicusor Dan, mesaj catre USR: Va rog sa mentineti un ton rational si de colaborare, chiar daca poate sunteti tentati de un ton revansard

Cu putin timp inainte ca presedintele PNL, Ludovic Orban, sa anunteca formatiunea sa va sprijini candidatura lui Nicusor Dan pentru Primaria Municipiului Bucuresti, Nicusor Dana trimisun. continuă pe B1

Primii carcotasi din USR pe tema sustinerii lui Nicusor Dan de catre PNL. De la vorbe pana la fapte e drum lung in politica

Europarlamentarul Clotilde Armand s-a declarat sceptica in ceea ce priveste intentia PNL de a-l sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei. Anuntul privind pozitia PNL fata de fondatorul USR a fost facut de Ludovic Orban joi, intr-o conferinta de presa.

Nicusor Dan, reactie la sustinerea PNL pentru Primaria Capitalei: Un gest de mare responsabilitate politica

Alegeri locale 2020. Sustinerea PNL in cursa pentru Primaria Capitalei este un gest de mare responsabilitate politica, scrie Nicusor Dan, intr-un mesaj postat pe Facebook, aratand ca decizia liberalilor este cu atat mai importanta cu cat in interiorul partidului sunt persoane foarte competente pentru aceasta pozitie.

USR-PLUS: Acelasi PNL care a anuntat ca-l sustine pe Nicusor Dan anunta saptamana trecuta ca il sustine pepesedistul Chirica

Reprezentantii Aliantei USR-PLUS afirma ca Nicusor Dan si Vlad Voiculescu si echipele din jurul lor sunt gata sa-si asume lupta peste tot in Bucuresti, in toate sectoarele.

Cum a dat Nicusor Dan sah-mat binomului Barna-Ciolos

PNL a hotarat sa mearga pe mana lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei. Decizia vine in contextul in care Alianta USR-PLUS a tergiversat anuntarea sustinerii lui Nicusor Dan, Barna si Dacian Ciolos fiind reticenti fata de candidatura liderului fondator al USR.

Nicusor Dan, la sediul PNL: Cred ca varianta unei aliante electorale PNL-USR-PLUS la Bucuresti nu este exclusa

Deputatul independent Nicusor Dan a declarat, joi, ca este nevoie de un candidat unic al dreptei la Primaria Capitalei si nu a exclus varianta unei posibile aliante PNL-USR-PLUS la nivelul Bucurestiului, relateaza Agerpres.

Barna, reactie rece dupa ce Nicusor Dan a primit sprijinul PNL pentru Capitala: O veste buna

Presedintele USR Dan Barna a reactionat joi pe Facebook dupa ce candidatul sprijinit de USR pentru Capitala, Nicusor Dan, a primit si sprijinul PNL: Anuntul este un mare pas inainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la Bucuresti, a precizat scurt liderul USR.

Nicusor Dan, despre negocierile pentru desemnarea candidatului USR-PLUS: Eu sustin in continuare varianta sondajului

Candidatul sustinut de USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a aratat luni ca va sustine in continuare ca este nevoie de un sondaj pentru a stabili care va fi candidatul coalitiei USR-PLUS in.

Nicusor Dan, despre discutia cu Vlad Voiculescu: Nu am ajuns prea departe Ce urmeaza in negocierile dintre USR si PLUS (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat independent sustinut de USR la Primaria Capitalei, a precizat ca negocierile cu Vlad Voiculescu si PLUS nu au avansat in urma discutiilor de duminica si luni. Ca sa punem in.

Nicusor Dan: Sunt optimist in privinta unei candidaturi comune a opozitiei Violeta Alexandru: Suntem deschisi oricaror aliante de opozitie la PSD

Presedintele PNL Bucuresti Violeta Alexandru si Nicusor Dan, candidatul sustinut de USR si PNL pentru Capitala, au sustinut joi o conferinta de presa in care si-au prezentat strategia de a o invinge pe Gabriela Firea. Violeta Alexandru a precizat ca formatiunea sa e deschisa in continuare la negocieri cu Opozitia pentru stabilirea de candidati comuni la locale, in timp ce Nicusor Dan a transmis sageti la conducerea PLUS.

Nicusor Dan l-ar vrea ca viceprimar pe Vlad Voiculescu

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, a declarat, joi, ca doreste ca Vlad Voiculescu sa ocupe postul de viceprimar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )