Libnet.ro
UNICEF

18:01

Nigel Farage l-a vizitat pe Donald Trump in penthouse-ul sau din Trump Tower

Hotnews Hotnews,
 Nigel Farage l-a vizitat pe Donald Trump in penthouse-ul sau din Trump Tower

Liderul UKIP, Nigel Farage, l-a vizitat sambata seara pe presedintele ales al SUA Donald Trump in penthouse-ul sau din Trump Tower, dupa ce a sugerat ca ar putea sa reprezinte o punte pentru imbunatatirea relatiilor bilaterale dintre Londra si Washington. Farage a postat si o poza in care zambeste alaturi de Donald Trump si a criticat-o dur pe Theresa May pentru declaratiile sale cu privire la prezidentiabilul republican, transmite News. ro citand Reuters. continuă pe Hotnews

Nigel Farage l-a vizitat pe presedintele republican in penthouse-ul sau din Trump Tower

Liderul UKIP, Nigel Farage, l-a vizitat aseara pe presedintele ales Donald Trump in penthouse-ul sau din Trump Tower, dupa ce a sugerat ca ar putea sa reprezinte o punte pentru imbunatatirea relatiilor bilaterale dintre Londra si Washington. Farage a postat si o poza, in care zambeste alaturi de Donald Trump si a criticat-o dur pe Theresa May pentru declaratiile sale cu privire la prezidentiabilul republican, informeaza agentia Reuters.

FOTO + VIDEO. Manifestatiile anti-Trump continua, in mai multe orase din SUA. Donald Trump sustine ca participantii sunt protestatari profesionisti, incitati de media

Presedintele ales al Statelor Unite, republicanul Donald Trump, sustine ca manifestatiile care au loc in mai multe orase din tara, ca urmare a alegerilor din 8 noiembrie, au fost provocate de protestatari profesionisti, incitati de media.

Cum arata casa lui Donald Trump din New York

Noul presedinte al Statelor Unite locuieste, de ani buni, alaturi de familia lui, intr-un penthose situat la inaltime, pe 3 etaje, in blocul Trump Tower din New York. O locuinta in care opulenta poate fi considerata cuvantul de ordine. Iata cum arata casa lui Donald Trump .

Coreea de Nord saluta alegerea lui Donald Trump ca presedinte al SUA: Este un politician intelept. Analistii explica impactul Administratiei Trump asupra axei Phenian-Washington-Seoul

Autoritatile de la Phenian l-au avertizat, joi, pe presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, cu privire la puterea nucleara a Coreei de Nord. Astfel, intr-un comentariu aparut in publicatia nord-coreeana Rondon Sinmu, se mai precizeaza ca tentivele SUA de denuclearizare reprezinta o iluzie depasita, potrivit agentiei sud-coreene Yonhap. Pe de alta parte, un editorial publicat de o alta publicatie il califica pe Trump drept un politician intelept, cu viziune pe termen lung.

Pe un sistem electoral precum cel romanesc, Hillary era acum presedinte. Mecanismul care a condus la triumful lui Donald Trump, explicat de sociologul Barbu Mateescu

Sociologul Barbu Mateescu explica, pe blogul sau, care este mecanismul care a condus la triumful lui Donald Trump. Mai multe firme pronosticasera un vot popular pentru Hillary superior celui pentru Trump; doua - I.

Familia lui Donald Trump. Cine se muta la Casa Alba?

Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii si se va instala in curand la Casa Alba alaturi de o parte din familia sa. Iata cum arata copiii sai si care vor locui in permanenta la Washington.

Scurgere stanjenitoare: britanicii au pregatit planuri de influentare a lui Donald Trump

Diplomatia britanica a fost pusa intr-o situatie stanjenitoare dupa scurgerea unei note a ambasadorului sau la Washington, in care acesta explica in ce fel ar putea fi influentat presedintele ales al Statelor Unite Donald Trump.

Mii de americani au protestat pasnic in a treia noapte consecutiva fata de victoria lui Donald Trump

Mii de protestatari au ocupat in a treia noapte consecutiva strazile din mai multe metropole americane, pentru a denunta victoria republicanului Donald Trump. Autoritatile sustin ca protestele au fost in mare parte pasnice, fata de ciocnirile violente.

Mii de americani au protestat pasnic in a treia noapte consecutiva fata de victoria lui Donald Trump

Mii de protestatari au ocupat in a treia noapte consecutiva strazile din mai multe metropole americane, pentru a denunta victoria republicanului Donald Trump. Autoritatile sustin ca protestele au fost in mare parte pasnice, fata de ciocnirile violente din ultimele zile. insa, fortele de ordine au intervenit cu gaze lacrimogene impotriva multimii din Portland, transmite Al Jazeera.

Donald Trump, CADOU incredibil primit din partea lui Barack Obama

Actualul presedinte al Statelor Unite, Barack Obama, ii va face un prim cadou succesorului sau, Donald Trump. Mai exact, Obama ii va face cadou pe cei 11 milioane de fani de pe Twitter. Potrivit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )