Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nigel Farange: Unul dintre cele puternice argumente ale taberei pro-Brexit a fost defapt o greseala

B1 B1,
Nigel Farange: Unul dintre cele puternice argumente ale taberei pro-Brexit a fost defapt o greseala

Nigel Farange, liderul partidului extremist UKIP si unul dintre principalii membri ai campaniei pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, a declarat vineri dimineata ca unul dintre cele mai importante ar. continuă pe B1

Unul dintre fondatorii Pirate Bay va da in judecata casele de discuri

Unul dintre fondatorii Pirate Bay este pregatit sa lupte impotriva companiilor din industria muzicala. Peter Sunde, unul dintre fondatorii Pirate Bay, a fost implicat recent intr-un nou scandal. Din cate se pare, Sony Music Entertainment, EMI, Universal Music si Warner Music l-au actionat in instanta si au castigat, astfel ca suedezul a fost obligat sa [].

Criza de sange la unul dintre cele mai mari spitale din Romania. Situatia este fara precedent!

Unul dintre cele mai mari spitale din Romania nu are sange. Doar azi, 24 iunie, la Institutul Fundeni, o suta de pacienti dependenti de transfuzii au primit sange cat sa nu.

Game of Thrones: 9 momente-cheie din Batalia Bastarzilor, unul dintre cele mai bune si mai violente episoade

Episodul Batalia Bastarzilor a demonstrat inca o data de ce Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones este unul dintre cele mai bune seriale de televiziune din istorie. Adevarul va propune un scurt rezumat al penultimului episod din sezonul sase al seriei HBO, insa va avertizam ca textul ce urmeaza contine spoilere! Multe!.

Hidroelectrica, una dintre cele mai profitabile companii de stat, a iesit din insolventa

Hidroelectrica, una din cele mai profitabile companii de stat, a iesit din insolventa in urma deciziei luate de Tribunalul Bucuresti. Compania s-a aflat in aceasta procedura de reorganizare judiciara pentru a doua oara, in ultimii doi ani.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )