Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ninsorile si ploile abundente fac ravagii in Bulgaria. in mai multe districte a fost decretata situatie de urgenta

B1 B1,
Ninsorile si ploile abundente fac ravagii in Bulgaria. in mai multe districte a fost decretata situatie de urgenta

Bulgaria se confrunta cu o vreme extrema. Autoritatile au decretat sambata situatie de urgenta in mai multe districte din cauza ninsorilor, ploilor si rafalelor puternice de vant, informeaza site-ul. continuă pe B1

Brasov, Sibiu, Gorj, Hunedoara, cele mai multe transporturi ilegale de lemne

Ministrul Doina Pana, a declarat, sambata, ca in cele 15 zile de la lansarea sistemului de control pentru prevenirea taierilor ilegale, cunoscut ca Radarul padurilor, au fost descoperite 172 de transporturi ilegale, cele mai multe in judetele Brasov, Sibiu, Gorj si Hunedoara.

Film Boyhood a primit cele mai multe nominalizari la Gotham Independent Film Awards 2014

Filmul Boyhood, regizat de Richard Linklater, a primit cele mai multe nominalizari - patru - la Gotham Independent Film Awards 2014, distinctii acordate productiilor cinematografice independente realizate in afara marilor studiouri hollywoodiene, informeaza Mediafax.

Ceremonie regala la Castelul Peles. Principesa Margareta a decorat mai multe personalitati ale vietii publice

Ceremonie regala la Castelul Peles din Sinaia! Principesa Margareta a decorat, in numele Regelui Mihai I, mai multe personalitati ale vietii publice. Sofia Vicoveanca, Maria Ciobanu, Draga Olteanu Matei si Tamara .

Coreea de Nord: Sase oficiali disparuti de mai multe saptamani ar fi fost executati

Mai multi oficiali de rang inalt din Coreea de Nord au disparut de mai multe saptamani, lucru care a provocat temeri ca liderul regimului de la Phenian, Kim Jong-un, a ordonat o noua epurare in perioada in.

Ceata densa pe mai multe drumuri din tara

Pe mai multe drumuri inportante din tara circulatia se desfasoara cu dificultate din cauza cetii dense. Centrul Infotrafic anunta ca vizibilitatea este sub 50 de metri.

Cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara

Hidrologii au emis, miercuri, avertizare cod portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din sud-vestul tarii, in intervalul joi, ora 23. 00 - vineri, ora 24.

In inima Ardealului cu strategul din spatele Napolact: Am avut mai multe situatii critice care mi-au mancat ore bune de somn

Jan Willem Kivits, olandezul care de doi ani conduce operatiunile locale ale FrieslandCampina, este un manager caruia ii plac provocarile. Si acestea nu par sa il evite. De la decizia de relocare in alta tara pana la inchiderea unei fabrici, Kivits s-a lovit de-a lungul carierei de multe situatii-limita. Chiar daca au insemnat multe ore de nesomn, acestea l-au facut sa aprecieze si mai mult jobul sau.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )