Libnet.ro
UNICEF

10:30

Noi acuzatii la adresa lui Kevin Spacey. Actorul avea un comportament de pradator

Antena3 Antena3,
Noi acuzatii la adresa lui Kevin Spacey. Actorul avea un comportament de pradator

Kevin Spacey a facut platoul productiei House of Cards un mediu de lucru toxic, din cauza unui tipar al agresiunilor sexuale, afirma opt persoane care au lucrat alaturi de Sp. continuă pe Antena3

Noi acuzatii la adresa lui Kevin Spacey. Actorul Roberto Cavazos si cineastul Tony Montana spun ca ar fi fost hartuiti de starul hollywoodian: Se intampla atat de des, incat devenise o gluma intre noi

Actorul mexican Roberto Cavazos si regizorul de documentare Tony Montana il acuza pe starul hollywoodian, de doua ori premiat cu Oscar si protagonist al serialului House of Cards, de hartuire sexuala. Cavazos spune ca a avut mai multe intalniri dezagreabile cu Spacey, iar Montana a dezvaluit ca a fost agresat sexual de acesta intr-un bar, scrie revista Variety.

House of Cards. Noi acuzatii grave la adresa lui Kevin Spacey: M-am trezit ca ma tinea in brate

Un barbat sustine ca a fost traumatizat dupa ce s-a trezit in pat cu actorul hollywoodian Kevin Spacey, implicat intr-un scandal urias de hartuire sexuala. Fapta s-ar fi petrecut in anii 80,.

O scena din Family Guy, difuzata acum 12 ani, a devenit virala pentru gluma cu subinteles la adresa lui Kevin Spacey

O scena din serialul animat Family Guy, dintr-un episod lansat in urma cu 12 ani, a devenit virala in contextul scandalului in care este implicat Kevin Spacey. Scena contine o gluma cu subinteles la adresa actorului.

Kevin Spacey isi hartuia colegii din House of Cards: Si-a introdus mainile in pantalonii asistentului de productie

Noi dezvaluiri din culisele Hollywood-ului, unde nume mari ale industriei sunt acuzate pe banda pentru abuz sexual. Cel mai recent caz il care in vedere pe Kevin Spacey. Actorul este acuzat de un fost.

Sora lui Anthony Rapp, marturisiri legate de incidentul cu Kevin Spacey: M-a deranjat sa vad cum se bucura de succes in timp ce fratele meu sufera

In urma dezvaluirilor facute de actorul Anthony Rapp 46 de ani), care l-a acuzat pe Kevin Spacey 58 de ani) ca i-ar fi facut avansuri sexuale pe cand avea doar 14 ani, sora acestuia face noi marturisiri despre urmarile pe care aceste fapte le-au avut asupra familiei lor.

Kevin Spacey, dispus sa urmeze un tratament, in urma acuzatiilor de hartuire sexuala

Actorul Kevin Spacey sustine ca se afla in cautarea unei evaluari si a unui tratament, in urma multiplelor acuzatii de hartuire sexuala care au fost lansate impotriva lui.

Dezvaluiri tulburatoare despre copilaria lui Kevin Spacey. Fratele actorului sustine ca tatal lor a fost un simpatizant nazist care l-a violat

Actorul Kevin Spacey, in varsta de 58 de ani, este cel mai nou nume de la Hollywood implicat intr-un scandal sexual. insa se pare ca actorul a ramas cu sechele inca din copilarie,.

Ce se va intampla cu serialul House of Cards, dupa ce actorul Kevin Spacey a fost acuzat de hartuire sexuala

Celebrul serial House of Cards se va incheia odata cu al saselea sezon, au anuntat producatorii seriei. Anuntul vine dupa controversele referitoare la comportamentul actorului principal, Kevin Spacey, urmate de dezvaluirile acestuia, potrivit Mediafax.

Kevin Spacey, acuzat de un tanar actor ca ar fi intretinut relatii sexuale cu el, in timp ce era inconstient. Politia britanica investigheaza cazul FOTO

Politia britanica a inceput o investigatie in legatura cu acuzatiile de hartuire sexuala aduse lui Kevin Spacey de un tanar britanic, care sustine ca actorul ar fi intretinut relatii sexuale cu acesta, in timp ce se afla in stare de inconstienta.

Kevin Spacey, tinta unei anchete a Politiei Metropolitane din Londra

Politia britanica a deschis un dosar in care investigheaza o acuzatie de agresiune sexuala care l-ar viza pe actorul Kevin Spacey, pentru fapte ce s-ar fi petrecut la Londra in 2008, relateazaGuardian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )