Libnet.ro
UNICEF

15:45

Noi bani pentru primarii: pe ce vor fi cheltuite peste 4,5 milioane euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Noi bani pentru primarii: pe ce vor fi cheltuite peste 4,5 milioane euro

Guvernul a alocat din nou bani pentru unitati administrativ-teritoriale, de aceasta data in cuantum total de 20 milioane lei peste 4,5 milioane euro), pentru cheltuieli urgente in sezonul rece, prin suplimentarea bugetului Ministerului Administratiei. continuă pe Wall-Street Ro

IT Galaxy vine cu noi reduceri pentru Black Friday 2

IT Galaxy vine cu noi reduceri pentru Black Friday 2, reduceri care pornesc de la 5-10% pana la 65%, cum este cazul unor produse. Perioada de reduceri din sesiunea de Black Friday 2 pentru IT Galaxy este intre 29 noiembrie si 1 decembrie. Magazinul online vine cu reduceri de pana la 67% pentru unele produse, ca aceasta camera video. Alte produse interesante ce beneficiaza de o reducere semnificativa sunt laptopLenovo cu 16%, Samsung Smart TV cu 24% reducere sau Tableta [].

Stroe: in 2014 nu avem bani pentru carburant pentru toate radarele.

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat, joi, ca nu exista fonduri pentru carburant la toate vehiculele dotate cu radar, transmite Mediafax. Avem benzina si motorina pentru toate categoriile de mijloace. Nu avem benzina si motorina pentru toate mijloacele din toate aceste categorii, inclusiv pentru categoria asta masini dotate cu radar, n. r. ) Noi speram ca la rectificare sa ne vina banii sa putem utiliza cat mai multe. Asta e raspunsul meu, a spus Stroe. Bugetul MAI a fost adoptat, .

Bugetul pe 2014 vine cu surprize neplacute pentru Ministerul de Interne. Mai putini bani pentru carburantul masinilor dotate cu radar

Radu Stroe sustine ca pentru anul viitorul vor fi mai putini bani pentru carburantul masinilor dotate cu radar. Mai exact, doar o parte dintre aceste masini vor putea fi folosite. Ministrul spera totusi la o.

Politic Show: Cum a ajuns Geoana sa-i topaie pe nervi lui Antonescu; Pe site-ul Guvernului nu mai exista decat Guvernul Ponta; Elena Udrea, despre noile taxe: USL strange bani pentru campaniile electorale din 2014

Mobilizare mondiala pentru decoratia lui Tokes. Propunerea de retragere a decoratiei eurodeputatului Laszlo Tokes, de catre Consiliul. Stolojan: In Guvernul Ponta, orice argument poate justifica marirea taxelor. Liderul PDL Theodor Stolojan a sustinut, marti.

Documente Comisia Europeana propune noi masuri pentru combaterea spionajului economic. CE invoca si cazul unei firme chinezesti care a incercat sa intre in Romania cu produse copiate din Austria

Comisia Europeana a propus o serie de noi norme privind protectia secretelor comerciale pentru a contracara dobandirea, utilizarea si divulgarea ilegala a acestora, a informat joi Reprezentanta CE in Romania. In studiul de impact, executivul european invoca si cazul unei firme chinezesti care a incercat sa patrunda pe piata din Romania cu produse copiate din Austria.

Olteanu, BNR: Garantiile ipotecare pentru obligatiuni vor fi evaluate la 60-80% din valoarea initiala

Garantiile creditelor imobiliare care vor fi utilizate ca suport pentru emisiunile de obligatiuni vor fi evaluate la 60-80% din valoarea initiala, in functie de tipul creditului, pentru a asigura o acoperire reala in cazul unei deprecieri suplimentare, a declarat viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu, citat de Mediafax.

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1935 seconds )