Libnet.ro
UNICEF

23:01

Noi controverse de Black Friday. Unul dintre cei mai mari retaileri din Romania a epuizat stocul de console la pret redus intr-un timp record

Adevărul Adevărul,
Noi controverse de Black Friday. Unul dintre cei mai mari retaileri din Romania a epuizat stocul de console la pret redus intr-un timp record

Black Friday este unul dintre cele mai asteptate evenimente anuale din Romania, iar milioane de romani aleg sa-si planifice cumparaturile de electronice si electrocasnice pentru aceasta perioada, pentru a prinde preturi extrem de competitive. continuă pe Adevărul

Controverse de Black Friday. eMag a epuizat 500 de console Xbox intr-un minut

Black Friday este unul dintre cele mai asteptate evenimente anuale din Romania, iar milioane de romani aleg sa-si planifice cumparaturile de electronice si electrocasnice pentru aceasta perioada, pentru a prinde preturi extrem de competitive.

Vivre.ro ofera reduceri de Black Friday de pana la 85%

Vivre. ro , unul dintre cei mai mari retaileri online de mobilier, decoratiuni si accesorii pentru casa din Romania, organizeaza anul acesta Black Friday in weekend-ul 17 20 noiembrie, incepand de vineri la ora 10:00 AM pana luni la ora 10:00 AM.

Black Friday 2017 eMAG. Cele mai bune oferte la electrocasnice

Cel mai mare magazin online din Romania anunta reduceri importante la mai multe categorii de electrocasnice, cu ocazia Black Friday 2017. Iata cateva dintre cele mai atractive oferte inainte de Black Friday 2017 eMAG.

Black Friday 2017 frigidere. Cele mai bune afaceri de Vinerea Neagra

Black Friday 2017 frigidere. Daca sunteti in cautarea unui aparat frigorific, de Black Friday, la eMAG, gasiti modele pentru toate buzunarele. La eMAG, campania de reduceri Black Friday 2017 incepe.

Black Friday la eMAG: cele mai bune oferte pe care le poti prinde de dimineata

EMAG, cel mai mare retailer online, a dezvaluit cateva produse din oferta sa de Black Friday 2017, care cuprinde doua milioane de produse si reduceri de patru milioane de euro. Am selectat cateva dintre cele mai mari reduceri din oferta eMAG de Black.

FAN Courier se asteapta ca Black Friday sa genereze comenzi cu 35% mai mari fata de o zi obisnuita si cu 20% mai mari fata de Black Friday 2016

FAN Courier, cea mai mare companie locala de curierat, estimeaza o crestere cu pana la 35% a volumului comenzilor procesate zilnic, in perioada 17-24 noiembrie, cand este programata cea mai mare campanie nationala de reduceri, Black Friday. Compania a livrat in Black Friday-ul de anul trecut 1,1 milioane pachete, iar pentru a face fata anul acesta a crescut cu 10-15% personalul si a pregatit o echipa de interventie rapida in Bucuresti. Compania are aproape 5. 800 de angajati.

[P] Antreprenorul Anului 2017, premiat la Gala Campioni in Business de la Bucuresti. Peste 50% dintre cei mai performanti antreprenori romani sunt in Muntenia

10 companii antreprenoriale din Muntenia au fost premiate ieri la Bucuresti la Gala Campioni in Business. La evenimentul final al editiei din acest an, la care au participat peste 130 de oameni de afaceri din toata tara, Iulian Stanciu, actionar si CEO al Network One Distribution, a primit titlul de Antreprenorul Anului, cel mai prestigios premiu al serii.

Black Friday 2017 Elefant. Reduceri uriase la parfumuri, ceasuri sau carti

Unul dintre cele mai importante magazine online, Elefant. ro, a inceput campania de Black Friday. Iata cateva dintre produsele care apar in lista Black Friday 2017 Elefant: Reducere 76%.

Catalogul Flanco de Black Friday vine cu reduceri neasteptate

Black Friday se deruleaza si la Flanco, unul dintre cele mai cunoscute magazine offline din Romania. Firesc, are si entitate online, iar acum stii la ce reduceri sa te astepti. Black Friday la Flanco incepe in noaptea dintre 16 si 17 noiembrie. Nu este o ora fixata, dar ar trebui sa astepti reducerile la miezul [].

Black Friday 2017 eMAG telefoane Samsung S8 si S7: Perfectiunea e acum accesibila

Black Friday 2017 eMAG telefoane Samsung. emag. ro are reduceri foarte bune la telefoane de la brandul Samsung, unul dintre cele mai indragite din Romania. Samsung S7 si Samsung S8 au acum preturi foarte accesibile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )