Libnet.ro
UNICEF

07:00

Noi detalii in cazul adolescentei de 14 ani din Constanta, ucisa de tatal ei. Nimeni nu isi poate explica ce s-a intamplat

Antena3 Antena3,
Noi detalii in cazul adolescentei de 14 ani din Constanta, ucisa de tatal ei. Nimeni nu isi poate explica ce s-a intamplat

Fata de 14 ani, din comuna Sacele, judetul Constanta, ucisa de tatal ei, care apoi a incercat sa se sinucida folosind o substanta utilizata in agricultura, murise cu sase ore inainte sa fie gasita de so. continuă pe Antena3

Noi detalii n cazul adolescentei ucise de tatal ei, la Constanta

Fata de 14 ani din comuna Sacele, judetul Constanta, ucisa de tatal ei, care apoi a incercat sa se sinucida folosind o substanta utilizata in agricultura, murise cu sase ore inainte sa fie gasita de sora ei. Anchetatorii au stabilit sa fata a fost strangulata.

Detaliul socant iesit la iveala in cazul adolescentei de 15 ani ucise in Constanta

O fata in varsta de 14 ani din comuna Sacele a murit, vineri, dupa ce tatal ei ar fi agresat-o si i-ar fi injectat o substanta necunoscuta, acesta incercand ulterior sa se sinucida, informeaza.

Cultura de canabis intr-un apartament din Constanta. Cate plante avea proprietarul

Cultura de canabis descoperita intr-un apartament din Constanta. Un barbat de 47 de ani, din Constanta, a fost retinut de procurorii DIICOT, dupa ce in locuinta sa a fost descoperita o adevarata sera in.

VIDEO Un tanar american de 14 ani cu un pistol de jucarie a fost impuscat mortal de un politist

Un baiat in varsta de 14 ani care avea in mana un pistol de jucarie a fost impuscat mortal de un politist pe o straduta laturalnica din orasul Tempe din statul american Arizona.

O tanara de 24 de ani din Sibiu, diagnosticata cu meningita, se afla in moarte cerebrala. Parintii spun ca ambulanta a venit prea tarziu

O tanara de 24 de ani din Sibiu a fost diagnosticata cu meningita. Aflata in moarte cerebrala, parintii au cerut anchete pentru a se stabili daca ambulanta a intervenit prea tarziu pentru a o transporta la.

DUPA CAZUL ADOLESCENTEI SAUDITE CARE A CERUT AZIL: Thailanda anunta schimbari majore in politicile privind imigratia

Surachate Hakparn, noul sef al imigratiei din Thailanda a anuntat ca tara isi va schimba tratamentul dur fata de imigranti dupa cazul adolescentei saudite care a solicitat azil, scrie The Guardian.

TRAGEDIE la Constanta: O fata de 14 ani A MURIT dupa ce tatal i-a INJECTAT O SUBSTANTA NECUNOSCUTA

Crima infioratoare la Constanta. Un tata si-a omorat fiica de 14 ani. Adolescenta a fost mai intai agresata si apoi injectata cu o substanta necunoscuta. Copila a murit, scrie ct100. ro Barbatul.

Fata de 14 ani omorata de tata. Parintele i-a injectat o substanta letala, apoi a vrut sa se sinucida

Fata de 14 ani a fost mai intai agresata de parinte, apoi acesta a omorat-o injectandu-i o substanta letala. Procurorii fac cercetari la fata locului.

Un tanar de 31 de ani din Drobeta-Turnu Severin si-a luat viata in masina. Cu doar cateva minute inainte primise o veste socanta

Un sofer de 31 de ani din Drobeta-Turnu Severin si-a luat viata in timp ce se afla in masina pe care lucra. Acesta aflase ca sotia il insela. Barbatul, pe nume Orlando, locuia in Timisoara.

Psiholog criminalist, despre tatal care si-a omorat fata de 14 ani: Este prea ciudata crima aceasta

Specialistii atrag atentia ca in cazul unor astfel de crime orice informatie a celor din anturajul familiei poate fi deosebit de importanta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )