Libnet.ro
UNICEF

18:45

Noi detalii despre cazul copiilor straini, tinuti captivi intr-un asa-zis centru de reeducare, in Muntii Maramuresului

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre cazul copiilor straini, tinuti captivi intr-un asa-zis centru de reeducare, in Muntii Maramuresului

Noi informatii despre cazul copiilor straini, tinuti captivi intr-un asa zis centru de reeducare, in Muntii Maramuresului. Vorbim despre, atentie, 160 de copii, din Germania, care, potrivit unor surse, erau. continuă pe Antena3

Procurorul-sef DIICOT, noi detalii despre ancheta din Caracal: Nu excludem varianta ca Luiza Melencu sa fie in viata

Procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila, a facut noi precizari cu privire la ancheta din Caracal. Procurorul a spus ca s-a cerut urgentarea rezultatelor testelor de la IML. Noi am cerut urgentarea.

Noi detalii despre Sorina, fetita din Baia de Arama. Tribunalul Olt amana judecarea apelului facut de procurorul general

Magistratii Tribunalului Olt au amanat din nou, pentru data de 10 septembrie, judecarea apelului facut de procurorul general in cauza privind interzicerea parasirii teritoriului Romaniei de catre Sorina, fe.

Noi detalii despre televizorul OnePlus TV: cum se va compara cu Samsung si Sony

OnePlus TV se lanseaza luna viitoare, dupa ce a facut subiectul mai multe speculatii in ultimele saptamani. Acum, un set de specificatii detaliate a ajuns online. Precum Xiaomi in urma cu.

Voi cu Voicu. Minerva, despre cazul Caracal: Gheorghe Dinca nu e criminal. Fetele disparute nu sunt moarte

Minerva a vorbit la Voi cu Voicu despre cazul Caracal si i-a facut un profil lui Gheorghe Dinca. Minerva e de parere ca fetele disparute din Caracal, Alexandra si Luiza, nu sunt moarte si ca inculpatul ar.

Fost ofiter de la Omoruri, despre cazul Caracal: E putin probabil ca Gheorghe Dinca sa fi avut complici la crima

Colonelul Ioan Ragman,fost ofiter de la Serviciul Omoruri Targu Jiu, a vorbit la Voi cu Voicu despre cazul Caracal si cum au gestionat autoritatile situatia. Parerea mea e ca de vina est.

Descinderi de amploare in Maramures: Mascati si elicoptere MAI la un centru de REEDUCARE a copiilor straini

Perchezitii de amploare, marti, in Viseul de Sus, judetul Maramures. Vizat ar fi un centru unde mai multi copiistraini sunt trimisi la reeducare, potrivit vasiledale. ro. Este vorba despre un ONG din.

Seful DIICOT, despre cazul Caracal: Testele ADN in cazul victimei majore nu sunt concludente. Nu putem face speculatii

Seful DIICOT, Felix Banila, a declarat, marti, ca nu exclude nicio varianta in cazul Luizei Melencu in contextul in care ultimul raport al INML nu a putut oferi un rezultat cu privire la ADN-ul din oasele identificate in padurea din Caracal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )