Libnet.ro
UNICEF

06:30

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Dan Voiculescu! OPERATIA si SENTINTA ar putea veni in aceeasi zi

B1 B1,
Noi detalii despre starea de sanatate a lui Dan Voiculescu! OPERATIA si SENTINTA ar putea veni in aceeasi zi

Dan Voiculescu, aflat de vineri la Spitalul Universitar din Capitala, unde ar fi ajuns de urgenta din cauza unei ocluzii intestinale. Omul de afaceri nu a fost inca operat, starea acestuia fiind aceeasi,. continuă pe B1

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Dan Voiculescu. De ce nu a fost internat intr-un spital-penitenciar

Dan Voiculescu a fost dus, vineri seara, de urgenta, la Spitalul Universitar din Capitala. Omul de afaceri ar fi suferit o ocluzie intestinala. Persoana mentionata a acuzat o stare de rau si s-a.

Dan Voiculescu nu a fost inca operat

Omul de afaceri Dan Voiculescu, internat sub paza la Spitalul Universitar din Capitala, nu a fost inca operat. Asa anunta surse medicale citate de Mediafax, potrivit carora starea mogulului este aceeasi.

Omul de afaceri Dan Voiculescu, internat la Spitalul Universitar din Capitala, nu a fost inca operat

Omul de afaceri Dan Voiculescu, internat la Spitalul Universitar din Capitala, nu a fost inca operat, starea acestuia fiind aceeasi, au declarat, pentru Mediafax, surse medicale.

Dan Voiculescu afla marti daca poate fi eliberat conditionat / Omul de afaceri se afla internat sub paza la Spitalul Universitar

Judecatorii Tribunalului Bucuresti vor decide, marti, daca Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul ICA, poate fi eliberat conditionat. Omul de afaceri se afla de vineri dupa-amiaza internat sub paza la Spitalul Universitar de Urgenta din capitala, unde ar urma sa fie supus unei interventii chirurgicale, potrivit unor surse medicale, citate de news. ro.

Dan Voiculescu ar putea fi eliberat din inchisoare marti. Decizia revine Tribunalului Bucuresti

Tribunalul Bucuresti decide, marti, daca admite cererea de eliberare conditionata depusa de omul de afaceri Dan Voiculescu, acesta executand, in prezent, o pedeapsa de 10 ani inchisoare primita in dosarul ICA.

Dan Voiculescu a fost internat sub paza la Spitalul Universitar, urmand sa fie supus unei interventii chirurgicale

Dan Voiculescu a fost internat vineri dupa-amiaza sub paza la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, urmand sa fie supus unei interventii chirurgicale, afirma surse medicale, potrivit News. ro.

Detinutul Dan Voiculescu a fost scos din inchisoare si internat la Spitalul Universitar

Omul de afaceri Dan Voiculescu a fost scos din penitenciar pentru a fi internat la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, au declarat, vineri, surse medicale.

Dan Voiculescu, internat la Spitalul Universitar

Dan Voiculescu este internat la Spitalul Universitar de Urgenta din Capitala, in urma unei ocluzii intestinale. Omul de afaceri a fost initial consultat la un spital aflat in subordinea Ministerului Afacerilor Interne, relateaza digi24. ro.

Dan Voiculescu, internat sub paza la Spitalul Universitar. Surse medicale: Omul de afaceri ar putea fi operat

Dan Voiculescu este internat la Spitalul Universitar de Urgenta din Capitala, in urma unei ocluzii intestinale. Omul de afaceri a fost initial consultat la un spital aflat in subordinea Ministerului Afacerilor Interne.

Dan Voiculescu, dus de URGENTA la spital

Dan Voiculescu a fost internat de urgenta la Spitatul Universitar din Bucuresti. Mogulul ar fi fost preluat in stare grava de catre medici. Potrivit stiripesurse. ro, Voiculescu este suspect de ocluzie.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2489 seconds )