Libnet.ro
UNICEF

07:15

Noi dezvaluiri halucinante din scandalul dezinfectantilor. SRI stia de loturile cu probleme. Le-am spus ca va fi un dezastru si ca mor oameni

Antena3 Antena3,
Noi dezvaluiri halucinante din scandalul dezinfectantilor. SRI stia de loturile cu probleme. Le-am spus ca va fi un dezastru si ca mor oameni

Jurnalistii de la GSP continua seria dezvaluirilor halucinante despre dezinfectantii diluati din spitale. SRI a stiut de loturile cu probleme de la Hexi Pharma si de licitatiile trucate. Toti ultimii 6. continuă pe Antena3

Bomba in scandalul dezinfectantilor: SRI a trimis sute de informari privind substantele din spitale. Catalin Tolontan: SRI a stiut de calitatea necorespunzatoare si de licitatiile trucate (VIDEO)

Serviciul Roman de informatii recunoaste ca a stiut de substantele diluate de la Hexi Pharma, potrivit unei noi dezvaluiri facuta de jurnalistul Tolontan, pe site-ul sau. intr-un interviu pentru.

UPDATE. Cum se apara SRI in legatura scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma. Pozitie OFICIALA

Numele Serviciului Roman de Informatii a ajuns in scandalul dezinfectantilor diluati. SRI ar fi avut informatii despre ce se intampla in sistemul de sanatate inca din 2010, dar nu au fost luate masuri. Institutia a transmis ca va publica un punct de vedere oficial in cursul zilei de luni.

REVISTA BLOGURILOR. Scandalul dezinfectantilor: De ce nu publica MS lista spitalelor cu probleme

Bloggerii scriu, vineri, despre scandalul dezinfectantilor Hexi Pharma, dar si despre trimiterea in judecata a lui Cristian Popescu Piedone, in dosarul Colectiv.

Klaus Iohannis, mesaj transant in scandalul dezinfectantilor. Presedintele cere Guvernului sa ia masuri de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a cerut guvernului tehnocrat, vineri, sa ia masuri in scandalul dezinfectantilor. Crizele repetate din sistemul sanitar dovedesc inca o data ineficacitatea unor.

GSP sustine ca SRI stia de licitatiile cu probleme

ACTUALIZARE 18:05 Ciolos: Nu am primit informari de la SRI; am discutat cu Hellvig si i-am solicitat sprijin Premierul Dacian Ciolos a afirmat astazi ca nu a primit nicio informare de la SRI despre sistemul medical, in contextul scandalului legat de dezinfectantii folositi in spitale, transmit surse din presa. *ACTUALIZARE 15:13 Ponta, despre informarile SRI privind infectiile intraspitalicesti: Poate nu s-au facut la premier, ci in alta parte .

GSP sustine ca SRI stia de licitatiile cu probleme

O sursa a Serviciului Roman de Informatii SRI) face public, prin intermediul Gazetei Sporturilor si tolo. ro, un document pe care l-a trimis ofiterilor sai de legatura in octombrie 2014, transmit surse din presa.

Reactia SRI in scandalul dezinfectantilor: Am trimis 100 de informari in ultimii 5 ani

Serviciul Roman de Informatii a trimis, in ultimii cinci ani, circa 100 de informari despre disfunctionalitatile din sistemul public de sanatate, inclusiv legate de fenomenul infectiilor nosocomiale.

Ion Cristoiu: Asa zisa ancheta penala in Scandalul Dezinfectantilor: Un spectacol ieftin de sunet si lumina!

Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de luni, de pe blogul personal despre problematica dezinfectantilor si despre parerea oamenilor cu privire la acest lucru. Jurnalistul dezbate faptul ca.

Scandalul dezinfectantilor, episodul spitalelor din Galati. Reactia Hexi Pharma: Cel mai probabil a fost o problema de manipulare (VIDEO)

Spitalul de copii Sf. Ioan din Galati si inca un spital din acelasi judet sunt doua dintre unitatile medicale unde s-au gasit probleme in privinta dezinfectantilor. in aceste.

Perchezitii la Hexi Pharma si la spitalele implicate in scandalul dezinfectantilor diluati. Ce cauta politia economica

Politistii au descins, sambata dimineata la Sediile Hexi Prarma, firma implicata in scanadul dezinfectantilor diluati. Au fost verificate punctele de lucru. in aest moment politia cauta acte contabile si contracte ale societatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )