Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Cum se apara SRI in legatura scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma. Pozitie OFICIALA

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Cum se apara SRI in legatura scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma. Pozitie OFICIALA

Numele Serviciului Roman de Informatii a ajuns in scandalul dezinfectantilor diluati. SRI ar fi avut informatii despre ce se intampla in sistemul de sanatate inca din 2010, dar nu au fost luate masuri. Institutia a transmis ca va publica un punct de vedere oficial in cursul zilei de luni. continuă pe România Liberă

Perchezitii la Hexi Pharma si la spitalele implicate in scandalul dezinfectantilor diluati. Ce cauta politia economica

Politistii au descins, sambata dimineata la Sediile Hexi Prarma, firma implicata in scanadul dezinfectantilor diluati. Au fost verificate punctele de lucru. in aest moment politia cauta acte contabile si contracte ale societatii.

Scandalul dezinfectantilor diluati. Lista spitalelor din judetul Calarasi unde siguranta pacientului este pusa in pericol

Dezastru in sanatate! in toate spitalele din judetul Calarasi au descoperite probe neconforme, ceea ce face ca siguranta pacientului sa fie pusa in pericol. Ministerul Sanatatii a publicat, vineri, 6 mai, cu aprobarea Parchetului General, lista unitatilor sanitare din toata tara in care s-au gasit nereguli, ca urmare a folosirii dezinfectantilor diluati.

Primarul Marius Stan despre scandalul dezinfectantilor diluati: O asemenea ticalosie trebuie pedepsita fara mila. Nu te poti juca asa cu vietile oamenilor

Dupa ce Ministerul Sanatatii le-a interzis responsabililor din D. sa comunice rezultatele analizelor la probele de sanitatie din spitale, in aceasta dupa-amiaza a fost facuta publica lista unitatilor in care au fost efectuate testele in cazul dezinfectantilor Hexi Pharma. Rezultate negative au inregistrat si doua mari spitale din Galati.

Scandalul dezinfectantilor diluati. Dacian Ciolos participa la prima reuniune a grupului de lucru pentru sanatate

Premierul Dacian Ciolos participa luni, incepand cu ora 11:00, la prima reuniune a grupului de lucru pentru sanatate, potrivit programului oficial anuntat de Guvernul Romaniei. Sambata, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Victoria, prim-ministrul a anuntat ca va avea o discutie mai ampla cu un grup de experti privind masurile care pot fi luate pentru imbunatatirea situatiei in sistemul de sanatate si pentru recastigarea increderii cetatenilor.

Scandalul dezinfectantilor diluati. Spitalul din Tulcea, pe lista neagra a Ministerului Sanatatii

Spitalul din Tulcea, pe langa faptul ca se confrunta cu o acuta lipsa de medici, pune in pericol si sanatatea pacientilor.

Raspunul Ministerului Sanatatii la sutele de e-mailuri trimise de romani privind cazul dezinfectantilor diluati: Rezultatele nu pot fi puse la dispozitie

Scandalul dezinfectantilor diluati scoate lumea in strada. Romanii s-au mobilizat pe retelele de socializare si au creat evenimentul Haideti sa facem ceva!. Astfel, vineri,.

Reactia SRI in scandalul dezinfectantilor: Am trimis 100 de informari in ultimii 5 ani

Serviciul Roman de Informatii a trimis, in ultimii cinci ani, circa 100 de informari despre disfunctionalitatile din sistemul public de sanatate, inclusiv legate de fenomenul infectiilor nosocomiale.

Judecatoarea Dana Girbovean, despre cazul dezinfectantilor diluati: SRI ar fi trebuit sa transmita toate datele privind aceste nereguli la procurori

Presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania, Dana Girbovean, intervine in scandalul dezinfectantilor. Aceasta afirma ca declaratiile din care rezulta ca SRI a stiut.

Peste 2.000 de oameni anunta proteste in urma scandalului dezinfectantilor diluati

Mitinguri in Capitala si in alte orase din tara sunt anuntate astazi in urma scandalului dezinfectantilor diluati. in Bucuresti, peste 2. 000 de oameni si-au anuntat prezenta in Piata Universitatii, la ora 19. 00, precizeaza surse din presa.

REVISTA BLOGURILOR. Scandalul dezinfectantilor: De ce nu publica MS lista spitalelor cu probleme

Bloggerii scriu, vineri, despre scandalul dezinfectantilor Hexi Pharma, dar si despre trimiterea in judecata a lui Cristian Popescu Piedone, in dosarul Colectiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )