Libnet.ro
UNICEF

18:45

Noi dezvaluiri in scandalul adoptiei Sorinei. Sefa IML Craiova rupe tacerea

Antena3 Antena3,
Noi dezvaluiri in scandalul adoptiei Sorinei. Sefa IML Craiova rupe tacerea

Roxana Zavoi, director IML Craiova, a acordat un interviu in care a vorbit despre felul in care s-a prezentat fetita de opt ani la examinarea medico-legala la care a fost supusa. Pe data de 21 iunie a f. continuă pe Antena3

Protest la CSM in scandalul adoptiei Sorinei. Avocat FACIAS: Procurorul trebuie sa raspunda pentru fapta sa!

Scandalul in cazul adoptiei Sorinei, fetita din Baia de Arama, ia amploare. Facias a depus deja plangere la sectia speciala din CSM pe numele procurorului de la Craiova care a tarat-o pe fetita, iar la aceasta.

Haosul juridic nascut din scandalul adoptiei Sorinei Sacarin. Copila este la un pas sa ajunga din nou la orfelinat

In termen 10 zile, Curtea de Apel Craiova trebuie sa se pronunte daca suspenda sau nu executarea hotararii de adoptie internationala in cazul Sorinei, fetita de 8 ani din Baia de Arama. Numai ca hotararea in cauza nu este executorie, ci doar constata ca sotii Sacarin sunt parintii adoptivi ai Sorinei. Dupa solutionarea spetei de mai sus, acelasi complet ar trebui sa revizuiasca dosarul.

Bomba in scandalul adoptiei: Procesul a fost stramutat. Judecatorii de la Tribunalul Mehedinti si-au declinat competenta

Lovitura in cazul adoptiei Sorinei, fetita de 8 ani din Baia de Arama adoptata de o familie stabilita in SUA. Judecatorii de la Tribunalul Mehedinti si-au declinat competenta, iar procesul in cazul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )