Libnet.ro
UNICEF

18:15

Noi imagini cu Gigi Becali la Jilava: Latifundiarul, surprins la bustul gol in curtea penitenciarului (FOTO)

B1 B1,
Noi imagini cu Gigi Becali la Jilava: Latifundiarul, surprins la bustul gol in curtea penitenciarului (FOTO)

Noi imagini cu George Becali in penitenciarul Jilava au fost date publicitatii, la doar o zi dupa un prim scandal similar. Omul de afaceri a fost surprins intr-o serie de fotografii, la bustul gol, in curtea. continuă pe B1

Imagini cu Gigi Becali in inchisoare difuzate de RTV: I se face masaj si da sfaturi juridice

Televiziunea RTV a difuzat miercuri seara imagini cu Gigi Becali dupa gratii. Patronul Stelei apare relaxat, discuta cu ceilalti detinuti despre procese si gratiere.

Gigi Becali a fost FILMAT in inchisoare. Cine credeti ca ii facea masaj de relaxare.

Imagini cu latifundiarul Gigi Becali, filmai in spatiul de detentie, au aparut in media, informeaza B1TV. Penitenciarul Jilava a inceput o ancheta in acest sens. In imaginile date publicitatii se vede cum Gigi Becali se odihneste pe o banca in curtea penitenciarului, apoi ii este facut masaj de omul de afaceri Marius Locic, aflat si el in detentie. VA RECOMANDAM SI: Gigi Becali a fost implicat intr-un nou SCANDAL, in inchisoare. Vezi ce a mai facut de aceasta data Incidentul vine la o .

Miscarea neasteptata pe care Gigi Becali a facut-o din inchisoare. Ce act OFICIAL a completat latifundiarul

Gigi Becali si-a completat declaratia de avere chiar daca este in inchisoare. Iar aceasta este adaptata la noile realitati. Latifundiarul a trecut la ocupatie detinut la Jilava, scriu jurnalisltii de la.

Gigi Becali, sanctionat pentru ca vorbit la mobil, pe cartela unui coleg puscarias de la Jilava

Gigi Becali a fost sanctionat de conducerea Penitenciarului Jilava dupa ce acesta a folosit cartela unui detinut pentru a telefona in afara inchisorii. Timp de 30 de zile, latifundiarul nu va mai putea participa la activitatile sportive si culturale.

Gigi Becali, sanctionat pentru ca a vorbit la mobil, pe cartela unui coleg puscarias de la Jilava

Gigi Becali a fost sanctionat de conducerea Penitenciarului Jilava dupa ce acesta a folosit cartela unui detinut pentru a telefona in afara inchisorii. Timp de 30 de zile, latifundiarul nu va mai putea participa la activitatile sportive si culturale.

Ancheta la Penitenciarul Jilava, in urma aparitiei imaginilor cu Gigi Becali

O ancheta este in desfasurare la Penitenciarul Jilava dupa ce au aparut imagini cu Gigi Becali in penitenciar, relateaza B1 TV. Autoritatea Nationala a Penitenciarelor ANP) a declarat pentru B1 TV ca anul.

Ancheta la Penitenciarul Jilava, in urma aparitiei imaginilor cu Gigi Becali (VIDEO)

Ancheta la Penitenciarul Jilava dupa ce imagini din puscarie cu patronul echipei Steaua Bucuresti, Gigi Becali, au fost facute publice. Omul de afaceri a fost filmat pe ascuns in timp ce se afla in curtea.

UPDATE: Gigi Becali ar putea fi transferat de la Jilava. Ce spune avocatul sau.

UPDATE: Avocatul lui Gigi Becali a declarat, vineri, ca finantatorul FC Steaua ar putea fi mutat la Penitenciarul Poarta Alba, pe motiv ca relatiile acestuia cu conducerea Penitenciarului Jilava sunt destul de deteriorate, dovada fiind sanctiunea primita, pe care a contestat-o, transmite Mediafax. Avocatul Bogdan Vlad l-a vizitat, vineri, pe Gigi Becali, la iesirea din Penitenciarul Jilava acesta spunand ca finantatorul FC Steaua ar putea fi mutat la inchisoarea Poarta Alba. Bogdan Vlad a .

Gigi Becali, executat silit pentru ca nu a platit impozitele Uzinii Mecanice Dragasani

Gigi Becali este executat silit. Uzina Mecanica Dragasani, la care finantatorul Stelei este actionar principal, a fost scoasa la vanzare de Fiscul din Ramnicu Valcea. Statul vrea sa-si recupereze in acest.

Marica: Nu cred ca Gigi Becali a trimis o asemenea scrisoare

Ciprian Marica declarat vineri ca nu doreste la acest moment sa comenteze venirea sa la Steaua si ca nu crede ca scisoarea lui Gigi Becali adresata lui este veridica.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )