Libnet.ro
UNICEF

08:16

Noi modificari in structura anului scolar. Anuntul facut de ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe

Antena3 Antena3,
Noi modificari in structura anului scolar. Anuntul facut de ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe

Apar alte modificari in structura anului scolar. De data aceasta, este vorba despre orele de sport din programa, iar anuntul a fost facut marti, de ministrul de resort, Ionut Stroe. continuă pe Antena3

inceperea anului scolar, in opinia medicilor: de ce trebuie sa revina copiii la scoala

Inceperea anului scolar in Romania a facut subiectul multor dezbateri in ultimele saptamani. Opiniile sunt foarte divizate, din cauza pandemiei, dar medicii sunt optimisti, in ceea ce.

Un nou set de masuri pentru inceperea anului scolar, in pregatire: Elevii ar putea avea ore de numai 30 de minute, iar masca ar putea fi obligatorie inca de la clasa I (VIDEO)

Autoritatile pregatesc un nou set de masuri pentru inceperea anului scolar in data de 14 septembrie, iar regulile propuse au fost cuprinse intr-un proiect de ordonanta de urgenta, care ar urma sa fie.

CONSILIUL NATIONAL AL ELEVILOR: Masurile privind inceperea anului scolar sunt complet incoerente

Masurile privind inceperea anului scolar sunt complet incoerente, sustine Consiliul National al Elevilor. Elevii se plang ca sunt exclusi in totalitate din luarea deciziilor, dar se declara si ingrijorati de felul in care scolile pot gestiona datele cu caracter personal, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )