Libnet.ro
UNICEF

06:00

Noi PROTESTE impotriva gratierii si modificarii codurilor penale: ZECI DE MII DE OAMENI, la manifestatia din CAPITALA (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Noi PROTESTE impotriva gratierii si modificarii codurilor penale: ZECI DE MII DE OAMENI, la manifestatia din CAPITALA (FOTO, VIDEO)

30 Protestatarii au ajuns in fata Guvernului. Potrivit unor estimari, aproximativ 50. 000 de oameni participa la manifestatia din Capitala, iar in toata tara ar fi iesit in strada. continuă pe B1

Noi PROTESTE impotriva gratierii si modificarii codurilor penale: MII de oameni s-au adunat in Piata Univesitatii din Capitala

45 Potrivit B1 TV, peste 4. 000 de oameni protesteaza in Piata Universitatii din Capitala. 30 Cel putin o mie de persoane au venit la protestul din Piata Universitatii,.

Ce implica angajarea raspunderii Guvernului pe ordonantele gratierii si a modificarii Codurilor Penale

Guvernul ia in calcul sa-si angajeze raspunderea pe ordonantele gratierii si a modificarii legislatiei penale, metoda ce necesita timp, care obliga Opozitia, din punct de vedere politic, sa depuna motiune de cenzura, dar mai ales sa sesizeze Curtea Constitutionala.

Noi proteste impotriva amnistiei si gratierii anuntate duminica la Bucuresti, in alte 18 orase din tara si in diaspora

Noi proteste impotriva amnistiei si gratierii sunt anuntate duminica seara in Bucuresti, in alte 18 orase ale tarii - Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Buzau, Cluj, Timisoara, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Satu Mare, Alexandria si Turda. Proteste sunt programate duminica si in diaspora - la Bruxelles, Copenhaga si Paris.

Noi proteste pe tema gratierii sunt anuntate duminica in mai multe orase. Manifestantii vor sa mearga la Guvern, la Avocatul Poporului, la CNA si la MJ

Un nou protest pe tema OUG privind gratierea si a modificarii legilor penale este anuntat, duminica, in Capitala, printr-un eveniment initiat pe Facebook, precum si in alte cinci judete, cu o zi inainte de Ministerul Justitiei sa organizeze o dezbatere publica pe tema acestor proiecte. Manifestantii spun ca vor sa viziteze Guvernul, Ministerul Justitiei, CNA si sediul Avocatului Poporului.

Noi proteste pe tema gratierii, anuntate duminica in Bucuresti si in alte cinci judete

Un nou protest pe tema OUG privind gratierea si a modificarii legilor penale este anuntat, duminica, in Capitala, printr-un eveniment initiat pe Facebook, precum si in alte cinci judete, cu o zi inainte de Ministerul Justitiei sa organizeze o dezbatere.

Noi proteste in tara fata de proiectele vizand gratierea si modificarea Codurilor penale

ACTUALIZARE 17:49 Peste 1. 000 de persoane protesteaza la Cluj-Napoca Peste 1. 000 de persoane protesteaza la Cluj-Napoca fata de proiectele Guvernului privind gratierea si modificarea Codurilor penale, numarul acestora fiind in crestere. *ACTUALIZARE 17:41 Aproximativ 2. 000 de protestatari s-au adunat in Piata Universitatii din Capitala *ACTUALIZARE 17:28 Protestele au inceput in Bucuresti si in restul tarii *ACTUALIZARE 17:20 Aproximativ 500 de protestatari s-au adunat la fantana de la Facultatea de Arhitectura din Piata Universitatii *ACTUALIZARE 17:15 Peste 100 de persoane s-au strans deja in Piata Universitatii din Bucuresti pentru a protesta impotriva proiectelor de ordonanta privind gratierea si modificarea Codurilor penale *ACTUALIZARE 17:10 in Paris, cateva zeci de persoane protesteaza fata de ordonantele privind gratierea si modificarea Codurilor penale ------------ Mai multe proteste fata de proiectele Guvernului privind gratierea si modificarea Codurilor penale sunt anuntate, astazi, in Capitala si in alte 19 localitati din tara, precum si in sapte orase din diaspora, printre care Paris, Londra sau Bruxelles, cu o zi inainte ca Ministerul Justitiei sa organizeze o dezbatere publica pe tema proiectelor respective.

Noi proteste fata de proiectele vizand gratierea si modificarea codurilor penale, anuntate pentru astazi

Mai multe proteste fata de proiectele Guvernului privind gratierea si modificarea Codurilor penale sunt anuntate, astazi, in Capitala si in alte 19 localitati din tara, precum si in sapte orase din diaspora, printre care Paris, Londra sau Bruxelles, cu o zi inainte ca Ministerul Justitiei sa organizeze o dezbatere publica pe tema proiectelor respective.

ALERTA. Noi proteste fata de ordonantele care vizeaza gratierea si modificarea codurilor penale, anuntate in Capitala si in alte 19 orase din tara, precum si in diaspora. Mobilizarea se face prin retele de socializare. Gabriel Liiceanu si-a anuntat partic

Mai multe proteste fata de proiectele de ordonanta de urgenta ale Guvernului privind gratierea si modificarea codurilor penale sunt anuntate, duminica, in Capitala si in alte 19 localitati din tara, precum si in sapte orase din diaspora, printre care Paris, Londra sau Bruxelles.

Florin Iordache despre Ordonantele privind gratierea si modificarea Codurilor Penale: Le-am scris eu si consiliera mea. Le-am sustinut ca deputat, mi le-am asumat ca ministru

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat, referitor la cele doua proiecte de Ordonanta de Urgenta privind gratierea si modificarea Codurilor Penale care vizeaza inclusiv o amnistie mascata) ca le-a scris impreuna cu consiliera sa si ca le-a sustinut si in perioada in care era deputat, iar acum si le asuma ca ministru. Ministerul Justitiei va organiza, luni, o dezbatere pe tema celor doua proiecte de ordonanta, la care presa nu are acces. Ora 14:15: Ministerul Justitiei a anuntat sambata ca permite accesul presei la dezbaterea privind ordonantele de gratiere si de modificare a Codurilor, dupa ce, initial, anuntase ca presa nu va avea acces. Accesul presei va fi permis fara camere de filmat, din lipsa de spatiu, spun reprezentantii Ministerului.

Ministerul Justitiei organizeaza luni o dezbatere publica pe proiectele de OUG privind gratierea si modificarea Codurilor penale

Ministerul Justitiei anunta ca va organiza, in 30 ianuarie, o dezbatere publica privind proiectele de ordonanta de urgenta care vizeaza gratierea si modificarea codurilor penale, inscrierea participantilor urmand sa se faca pana vineri, in limita capacitatii de 50 de locuri a salii unde va avea loc dezbaterea.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )