Libnet.ro
UNICEF

09:00

Noi proteste in tara fata de proiectele vizand gratierea si modificarea Codurilor penale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noi proteste in tara fata de proiectele vizand gratierea si modificarea Codurilor penale

ACTUALIZARE 17:49 Peste 1. 000 de persoane protesteaza la Cluj-Napoca Peste 1. 000 de persoane protesteaza la Cluj-Napoca fata de proiectele Guvernului privind gratierea si modificarea Codurilor penale, numarul acestora fiind in crestere. *ACTUALIZARE 17:41 Aproximativ 2. 000 de protestatari s-au adunat in Piata Universitatii din Capitala *ACTUALIZARE 17:28 Protestele au inceput in Bucuresti si in restul tarii *ACTUALIZARE 17:20 Aproximativ 500 de protestatari s-au adunat la fantana de la Facultatea de Arhitectura din Piata Universitatii *ACTUALIZARE 17:15 Peste 100 de persoane s-au strans deja in Piata Universitatii din Bucuresti pentru a protesta impotriva proiectelor de ordonanta privind gratierea si modificarea Codurilor penale *ACTUALIZARE 17:10 in Paris, cateva zeci de persoane protesteaza fata de ordonantele privind gratierea si modificarea Codurilor penale ------------ Mai multe proteste fata de proiectele Guvernului privind gratierea si modificarea Codurilor penale sunt anuntate, astazi, in Capitala si in alte 19 localitati din tara, precum si in sapte orase din diaspora, printre care Paris, Londra sau Bruxelles, cu o zi inainte ca Ministerul Justitiei sa organizeze o dezbatere publica pe tema proiectelor respective. continuă pe Ziarul Bursa

Noi proteste fata de proiectele vizand gratierea si modificarea codurilor penale, anuntate pentru astazi

Mai multe proteste fata de proiectele Guvernului privind gratierea si modificarea Codurilor penale sunt anuntate, astazi, in Capitala si in alte 19 localitati din tara, precum si in sapte orase din diaspora, printre care Paris, Londra sau Bruxelles, cu o zi inainte ca Ministerul Justitiei sa organizeze o dezbatere publica pe tema proiectelor respective.

Noi proteste fata de Legea gratierii in Craiova. Protestatarii au venit in Piata Mihai Viteazul VIDEO

Peste 20 de persoane au protestat din nou in aceasta seara in Piata Mihai Viteazul din Craiova fata de intentia Guvernului de a emite ordonante de urgenta vizand gratierea si modificarea Codului Penal.

Noi proteste fata de Legea gratierii in Craiova. Peste 200 de persoane in Piata Mihai Viteazul VIDEO

Peste 200 de persoane au protestat din nou in aceasta seara in Piata Mihai Viteazul din Craiova fata de intentia Guvernului de a emite ordonante de urgenta vizand gratierea si modificarea Codului Penal.

VIDEO O suta de buzoieni au protestat fata de ordonantele privind gratierea si modificarea Codului Penal

Un numar de aproximativ o suta de persoane au iesit in centrul Buzaului, duminica seara, pentru a protesta fata de intentia Guvernului de a adopta cele doua ordonante privind gratierea si modificarea Codului Penal. inarmati cu fluiere, steaguri tricolore si pancarte, putinii buzoieni care au ales sa iasa in strad au precizat ca prin gestul lor se opun propunerii unor legi aberante care sunt in avantajul unor anumite persoane.

VIDEO Peste 600 de oradeni au protestat fata de ordonantele privind gratierea si modificarea Codului Penal:Nu gratiere! Coruptia ucide

Peste 600 de oradeni au protestat fata de ordonantele ce promoveaza gratierea si dezincriminarea abuzului in serviciu. Acestia au marsaluit pe mai multe strazi din oras, si s-au oprit in fata sediul judetean al PSD.

Protest fata de ordonantele privind gratierea si modificarea Codului Penal, la Oradea: Nu gratierii, amnistiei si macelaririi Codului Penal

Oradenii sunt asteptati sa protesteze fata de ordonantele ce promoveaza gratierea si dezincriminarea abuzului in serviciu. Manifestarea este programata duminica, 29 ianuarie, de la ora 17, de la ora 19 fiind programat un mars.

UPDATE Protest impotriva gratierii. Mii de oameni adunati in Piata Operei din Timisoara: in democratie, hotii stau la puscarie

Timisorenii sunt chemati, din nou, sa protesteze fata de ordonantele privind gratierea si modificarea unor prevederi din Codul Penal. Actiunea este anuntata pentru ora 17.

Noi proteste impotriva amnistiei si gratierii anuntate duminica la Bucuresti, in alte 18 orase din tara si in diaspora

Noi proteste impotriva amnistiei si gratierii sunt anuntate duminica seara in Bucuresti, in alte 18 orase ale tarii - Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Buzau, Cluj, Timisoara, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Satu Mare, Alexandria si Turda. Proteste sunt programate duminica si in diaspora - la Bruxelles, Copenhaga si Paris.

ALERTA. Noi proteste fata de ordonantele care vizeaza gratierea si modificarea codurilor penale, anuntate in Capitala si in alte 19 orase din tara, precum si in diaspora. Mobilizarea se face prin retele de socializare. Gabriel Liiceanu si-a anuntat partic

Mai multe proteste fata de proiectele de ordonanta de urgenta ale Guvernului privind gratierea si modificarea codurilor penale sunt anuntate, duminica, in Capitala si in alte 19 localitati din tara, precum si in sapte orase din diaspora, printre care Paris, Londra sau Bruxelles.

Noi proteste pe tema gratierii sunt anuntate duminica in mai multe orase. Manifestantii vor sa mearga la Guvern, la Avocatul Poporului, la CNA si la MJ

Un nou protest pe tema OUG privind gratierea si a modificarii legilor penale este anuntat, duminica, in Capitala, printr-un eveniment initiat pe Facebook, precum si in alte cinci judete, cu o zi inainte de Ministerul Justitiei sa organizeze o dezbatere publica pe tema acestor proiecte. Manifestantii spun ca vor sa viziteze Guvernul, Ministerul Justitiei, CNA si sediul Avocatului Poporului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )