Libnet.ro
UNICEF

14:45

Noi proteste fata de Legea gratierii in Craiova. Peste 200 de persoane in Piata Mihai Viteazul VIDEO

Adevărul Adevărul,
Noi proteste fata de Legea gratierii in Craiova. Peste 200 de persoane in Piata Mihai Viteazul VIDEO

Peste 200 de persoane au protestat din nou in aceasta seara in Piata Mihai Viteazul din Craiova fata de intentia Guvernului de a emite ordonante de urgenta vizand gratierea si modificarea Codului Penal. continuă pe Adevărul

Noi proteste fata de Legea gratierii in Craiova. Protestatarii au venit in Piata Mihai Viteazul VIDEO

Peste 20 de persoane au protestat din nou in aceasta seara in Piata Mihai Viteazul din Craiova fata de intentia Guvernului de a emite ordonante de urgenta vizand gratierea si modificarea Codului Penal.

ALERTA. Noi proteste fata de ordonantele care vizeaza gratierea si modificarea codurilor penale, anuntate in Capitala si in alte 19 orase din tara, precum si in diaspora. Mobilizarea se face prin retele de socializare. Gabriel Liiceanu si-a anuntat partic

Mai multe proteste fata de proiectele de ordonanta de urgenta ale Guvernului privind gratierea si modificarea codurilor penale sunt anuntate, duminica, in Capitala si in alte 19 localitati din tara, precum si in sapte orase din diaspora, printre care Paris, Londra sau Bruxelles.

Noi proteste fata de proiectele vizand gratierea si modificarea codurilor penale, anuntate pentru astazi

Mai multe proteste fata de proiectele Guvernului privind gratierea si modificarea Codurilor penale sunt anuntate, astazi, in Capitala si in alte 19 localitati din tara, precum si in sapte orase din diaspora, printre care Paris, Londra sau Bruxelles, cu o zi inainte ca Ministerul Justitiei sa organizeze o dezbatere publica pe tema proiectelor respective.

Noi proteste impotriva amnistiei si gratierii anuntate duminica la Bucuresti, in alte 18 orase din tara si in diaspora

Noi proteste impotriva amnistiei si gratierii sunt anuntate duminica seara in Bucuresti, in alte 18 orase ale tarii - Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Buzau, Cluj, Timisoara, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Satu Mare, Alexandria si Turda. Proteste sunt programate duminica si in diaspora - la Bruxelles, Copenhaga si Paris.

Noi proteste pe tema gratierii, anuntate duminica in Bucuresti si in alte cinci judete

Un nou protest pe tema OUG privind gratierea si a modificarii legilor penale este anuntat, duminica, in Capitala, printr-un eveniment initiat pe Facebook, precum si in alte cinci judete, cu o zi inainte de Ministerul Justitiei sa organizeze o dezbatere.

Noi proteste in tara fata de proiectele vizand gratierea si modificarea Codurilor penale

ACTUALIZARE 17:49 Peste 1. 000 de persoane protesteaza la Cluj-Napoca Peste 1. 000 de persoane protesteaza la Cluj-Napoca fata de proiectele Guvernului privind gratierea si modificarea Codurilor penale, numarul acestora fiind in crestere. *ACTUALIZARE 17:41 Aproximativ 2. 000 de protestatari s-au adunat in Piata Universitatii din Capitala *ACTUALIZARE 17:28 Protestele au inceput in Bucuresti si in restul tarii *ACTUALIZARE 17:20 Aproximativ 500 de protestatari s-au adunat la fantana de la Facultatea de Arhitectura din Piata Universitatii *ACTUALIZARE 17:15 Peste 100 de persoane s-au strans deja in Piata Universitatii din Bucuresti pentru a protesta impotriva proiectelor de ordonanta privind gratierea si modificarea Codurilor penale *ACTUALIZARE 17:10 in Paris, cateva zeci de persoane protesteaza fata de ordonantele privind gratierea si modificarea Codurilor penale ------------ Mai multe proteste fata de proiectele Guvernului privind gratierea si modificarea Codurilor penale sunt anuntate, astazi, in Capitala si in alte 19 localitati din tara, precum si in sapte orase din diaspora, printre care Paris, Londra sau Bruxelles, cu o zi inainte ca Ministerul Justitiei sa organizeze o dezbatere publica pe tema proiectelor respective.

Patronul echipei Steaua, Gigi Becali, a anuntat ca s-a inscris la dezbaterea privind legea gratierii: Nu conteaza ca iese lumea in strada

Patronul clubului sportiv FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, pentru Sport. ro, ca s-a inscris la dezbaterea organizata de Ministerul Justitiei cu privire la modificarile care vizeaza Codurile penale si legea gratierii.

Proteste fata de gratiere anuntate in Capitala si in alte 20 orase din tara, precum si in diaspora

Mai multe proteste fata de proiectele Guvernului privind gratierea si modificarea codurilor penale sunt anuntate, duminica, in Capitala si in alte 20 localitati din tara, precum si in sapte orase din diaspora, printre care Paris, Londra si Bruxelles, cu o zi inainte ca Ministerul Justitiei sa organizeze o dezbatere publica pe tema proiectelor respective.

Peste 200 de soferi au fost sanctionati pentru prezentarea vinietei expirate

De la inceputul acestui an, in bugetul de stat au fost incasate amenzi in marime de 220 de mii de lei, urmare a folosirii vinietei expirate. Politistii de frontiera au constatat ca multi dintre conducatorii auto, intentionat sau din necunoastere, prezinta vinieta nevalabila, in total fiind inregistrate peste 200 de cazuri, transmite IPN.

UPDATE. Ministrul Justitiei revine asupra INTERDICTIEI: jurnalistii au voie la dezbatere. Peste 200 de persoane s-au inscris la consultarea de luni pe ordonantele pe justitie. Printre participantii interesati de gratiere, Gigi Becali

Peste 200 de persoane s-au inscris pana vineri la consultarea de luni organizata de Ministerul Justitiei pe proiectele de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarea codurilor, a declarat presei ministrul Justitiei, Florin Iordache. Ministrul a anuntat ca presa nu va avea acces. Pe lista celor inscrisi figureaza si Gigi Becali, care a executat condamnari la inchisoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )