Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi recorduri stabilite de Real Madrid si Cristiano Ronaldo in Champions League

Online Sport Online Sport,
Noi recorduri stabilite de Real Madrid si Cristiano Ronaldo in Champions League

Real Madrid a incheiat faza grupelor Champions League cu o victorie asteptata in deplasare cu danezii de la FC Copenhaga. continuă pe Online Sport

Balonul de Aur: Cristiano Ronaldo, Lionel Messi si Franck Ribery, cei trei finalisti

Cristiano Ronaldo Real Madrid), Lionel Messi FC Barcelona) si Franck Ribery Bayern Munchen) sunt cei trei finalisti pentru castigarea Balonului de Aur, informeaza FIFA.

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi si Franck Ribery, finalistii pentru Balonul de Aur

FIFA a anuntat luni finalistii pentru castigarea Balonului de Aur 2013. Cei care se vor lupta pentru trofeu sunt portughezul Cristiano Ronaldo Real Madrid), argentinianul Lionel Messi FC Barcelona) si francezul F.

Pepe: Singurul jucator care merita Balonul de Aur este Cristiano Ronaldo

CristianoRonaldo este singurul care merita sa castige Balonul de Aur 2013, deoarece a avut un an splendid in plan individual, a declarat fundasul lui Real Madrid, Pepe. Singurul jucator care merita.

LIGA CAMPIONILOR. Cristiano Ronaldo stabileste un nou record al competitiei. Bayern rateaza sansa de a obtine punctaj maxim

Portughezul Cristiano Ronaldo, unul dintre finalistii pentru trofeul Balonul de Aur din acest an, a intrat in istoria Ligii Campionilor, devenind primul jucator care inscrie de noua ori in faza grupelor in.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )