Libnet.ro
UNICEF

05:30

Noi restrictii de la 1 august. Ludovic Orban: Nu se inchide NIMIC!

Antena3 Antena3,
Noi restrictii de la 1 august. Ludovic Orban: Nu se inchide NIMIC!

Romania intra intr-o noua etapa a restrictiilor. in urma cu scurta vreme premierul Ludovic Orban a anuntat ca va analiza astazi toate propunerile Comitetului National pentru Situatii de Urgenta si va decide daca romanii vor purta, sau nu, masti in spatiile publice. Masura ar urma sa intre in vigoare de sambata si se va aplica in anumite intervale orare. continuă pe Antena3

Ultima ora! Noi masuri de restrictii pregatite de Guvern, incepand cu 1 august. Anuntul fara precedent facut de Ludovic Orban

Premierul Romaniei a transmis in urma cu putin timp informatii legate de noile masuri care ar putea fi adoptate de Guvern, cu scopul evitarii raspandirii infectiei cu noul coronavirus. Ludovic Orban a dezvaluit ca aceste propuneri vor fi facute astazi, in cadrul sedintei CNSU, urmand ca in sedinta de guvern de miecuri sa fie adoptate.

Orban anunta noi restrictii de la 1 august

Premierul Ludovic Orban a anuntat azi ca limitarea programului cluburilor si teraselor in anumite zone, reguli clare de distantare pe plaje si introducerea obligativitatii purtarii mastilor in spatiile deschise aglomerate, in anumite zone, sunt masuri care ar putea fi introduse din 1 augusti.

Noi restrictii ar putea fi introduse din 1 august, la nivel local. Precizarile lui Orban

Limitarea programului cluburilor si teraselor in anumite zone, reguli clare de distantare pe plaje si introducerea obligativitatii purtarii mastilor in spatiile deschise aglomerate, in anumite zone, sunt masuri care ar putea fi introduse din 1 august, a anuntat marti premierul Ludovic Orban. El a spus ca este analizata propunerea ca obligativitatea purtarii mastii in spatii deschise sa poata fi luata de autoritatile locale. Comitetul National pentru Situatii de Urgenta se va intruni marti pentru a discuta noile propuneri, care ar urma sa fie introduse in hotararea de guvern privind starea de alerta.

Noi restrictii in Romania de la 1 august. Guvernul Orban, anunt de ultima ora

Guvernul Orban s-a reunit, miercuri seara, pentru a adopta modificarile la starea de alerta prin introducerea de noi restrictii, incepand cu 1 august. CNSU: Masca pe strada, activitati comerciale nocturne interzise, distantare pe plaja. Guvernul Orban, anunt de ultima ora. Premierul, noi precizari despre restrictiile propuse Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat marti .

Ce restrictii ar putea fi introduse din 1 august. Precizarile premierului Ludovic Orban, inainte de sedinta CNSU de marti (VIDEO)

ComitetulNational pentru Situatii de Urgenta se reuneste, marti, pentru a analiza noile propuneri de masuri privind prevenirea si limitarea epidemiei de coronavirus din tara, iar premierul Ludovic Orban.

Premierul Ludovic Orban, noi precizari despre restrictiile propuse si strategia de raspuns la criza COVID-19: Obiectivul nostru este sa oprim raspandirea virusului (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a facut, miercuri, o serie de precizari cu privire la noile propuneri de restrictii si strategia autoritatilor de gestionare a epidemiei de coronavirus din.

Noi restrictii pe litoral de la 1 august. Ce trebuie sa faca romanii pentru a putea sta pe plaja

Autoritatile au decis. De la 1 august vor introduce noi restrictii pe litoralul romanesc. Ce trebuie sa faca romanii pentru a putea sta pe plaja? Reguli de ultima ora. Se schimba totul.

DOCUMENT Noi acte normative de sprijin a mediului de afaceri Ludovic Orban: Miliardul de euro a fost in prima lectura, obiectivul nostru este sa-l adoptam saptamana asta

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca Executivul are ca obiectiv sa aprobe in aceasta saptamana noi acte normative privind masuri de sprijin pentru mediul de afaceri, in baza unei alocari din fonduri europene in valoare de un miliard de euro. Referitor la granturile pentru digitalizarea IMM-rilor, premierul a precizat ca urmeaza sa fie adoptate in sedinta de vineri. Tot atunci, va fi discutat un memorandum privind Fondul Roman de Investitii. Vezi stadiul actelor normative privind relansarea economica.

Ludovic Orban, apel la primari: Fiti alaturi de noi in actiunea de combatere a riscului de raspandire a coronavirusului!

Premierul Ludovic Orban a facut, luni, un apel la reprezentantii autoritatilor locale sa se implice in actiunile de limitare a raspandirii noului coronavirus. in cadrul unei videoconferinte cu membrii.

Noi masuri de restrictie! Anuntul facut de Ludovic Orban! Ce ii asteapta pe romani?

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni, la sediul PNL, ca se analizeaza mai multe masuri de prevenire a coronavirusului pentru zonele aglomerate, una dintre acestea fiind posibilitatea de a impune purtarea mastii in astfel de spatii, chiar daca sunt in aer liber.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )