Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi restrictii ar putea fi impuse in Bucuresti dupa cresterea ratei de infectare cu COVID-19

România Liberă România Liberă,
Noi restrictii ar putea fi impuse in Bucuresti dupa cresterea ratei de infectare cu COVID-19

Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti ar fi facut mai multe propuneri Comitetului Mu. continuă pe România Liberă

Avertismentul lui Orban: Cu cat creste numarul de persoane infectate zilnic, cu atat riscul de aparitie a unor noi restrictii creste

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca majorarea numarului de persoane infectate cu SARS-CoV-2 poate fi oprita prin cresterea numarului celor care respecta regulile de protectie a sanatatii, adaugand ca riscul de aparitie a unor noi restrictii este mai mare cu cat sporesc cazurile de COVID-19.

LUDOVIC ORBAN: Riscul de aparitie a unor noi restrictii creste odata cu majorarea numarului de persoane infectate zilnic

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca majorarea numarului de persoane infectate cu SARS-CoV-2 poate fi oprita prin cresterea numarului celor care respecta regulile de protectie a sanatatii, adaugand ca riscul de aparitie a unor noi restrictii este mai mare cu cat sporesc cazurile de COVID-19.

Noi restrictii pentru cei care vin in Romania. Cum se va putea evita izolarea de 14 zile

Noi restrictii pentru cei care calatoresc in Romania. Din cauza exploziei cazurilor de coronavirus, cei care intra la noi in tara vor trebui sa respecte anumite reguli.

Italia va introduce noi restrictii pe fondul pandemiei de coronavirus. Starea de urgenta s-ar putea sfarsi abia la anul

Italia va introduce noi restrictii pe fondul pandemiei cauzate de coronavirus. Parlamentul italian va dezbate propunerea premierului de a prelungi starea de urgenta.

Noi restrictii anti-COVID-19 in Paris: Se inchid barurile, piscinele si salile de fitness

In Franta se impun noi restrictii, dupa ce numarul cazurilor de COVID-19 a explodat. Astfel, in Paris, incepand de marti, barurile si restaurantele se vor inchide. Asistenta in universitati va fi redusa.

PE FONDUL EPIDEMIEI DE COVID-19 Italia introduce noi restrictii

Pe fondul cresterii numarului de infectati cu coronavirus, autoritatile italiene pregatesc noi restrictii.

Noi restrictii in Paris din cauza numarului mare de infectari cu COVID-19

Paris si suburbiile sale va fi supuse unor noi masuri restrictive, din cauza numarului mare de infectari cu noul coronavirus, a anuntat duminica premierul francez.

Posibila stare de alerta maxima in Paris, dupa cresterea infectarilor cu coronavirus. De cand ar putea intra in vigoare masura

Capitala Frantei ar putea declara stare de alerta maxima, dupa escaladarea infectarilor cu COVID-19, a declarat joi ministrul francez al Sanatatii, Olivier Veran, scrie Trtworld. Stare de alerta.

Noi restrictii in New York pe fondul cresterii numarului de cazuri de COVID 19

Primarul Bill de Blasio a anuntat duminica ca va impune restrictii in noua cartiere din New York, ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )