Libnet.ro
UNICEF

11:15

Noile MacBook Pro de la Apple ne arata ca laptopurile nu mai pot fi revolutionare

Adevărul Adevărul,
Noile MacBook Pro de la Apple ne arata ca laptopurile nu mai pot fi revolutionare

Apple a prezentat noi laptopuri MacBook Pro. A ales sa opreasca seria Air, lansata in urma cu opt ani. A renuntat si la diverse porturi, dar a introdus o bara tactila deasupra tastaturii. continuă pe Adevărul

Ai fi surprins cat te costa sa incarci un iPhone 7 la noul MacBook Pro

Cu noile sisteme MacBook Pro, cei de la Apple au uimit audienta din Cupertino, dar s-ar putea sa fi frustrat intr-o oarecare masura posesorii de iDevice-uri precum noul iPhone 7. Mai tineti minte cat de frustrant a fost momentul in care Apple a anuntat schimbarea mufei la iPhone de la 30-pin in Lightning? Toate accesorile [].

Noul MacBook Pro include un Touch Bar creativ, dar renunta la clasicul USB

Apple si-a pierdut de mult abilitatea de a tine un secret. Din acest motiv, noile sisteme MacBook Pro 2016confirma toate zvonurile din ultimul an. Mai subtire, mai usor, mai performant, cu un trackpad mai mare si cu un ecran mai bun, acesta este noul MacBook Pro, indiferent de diagonala pentru care optati. Cu aceleasi upgrade-uri [].

Cum arata noul laptop MacBook Pro! Are un detaliu revolutionar!

Noul MacBook Pro a fost lansat de Apple in cadrul unui nou eveniment mediatizat. Noul laptop este cel mai performant de pana acum si prezinta cateva dotari cu adevarat revolutionare. Iata despre ce este vorba! .

VIDEO Apple a lansat o noua generatie a laptop-urilor MacBook Pro. Nu lipsesc noutatile, dar nici controversele

Apple a anuntat joi o noua generatie a laptop-urilor MacBook Pro, introducand senzori de amprenta, dar si un mic touch-screen pe tastatura. Laptop-urile sunt insa cu cateva sute de dolari mai scumpe, au disparut slot-urile clasice USB, dar si cele de SD card si HDMI.

Acesta este noul Macbook Pro cu Magic Toolbar

Cu o zi inainte de lansarea oficiala a noilor sisteme Apple, au ajuns online imaginile oficiale cu noul MacBook Pro ce integreaza o banda OLED sensibila la atingere in locul tastelor functionale. in urma cu aproximativ o saptamana, cei de la Apple au lansat o invitatie catre un numar semnificativ de jurnalisti tech pentru o [].

Acesta este noul MacBook Air: un MacBook Pro de 1500 de dolari

In urma cu cativa ani, un MacBook Air era cel mai atragator si usor portabil al celor de la Apple. Noul MacBook Pro sterge cu buretele acele principii. in cadrul unei conferinte in care cei de la Apple s-au laudat pe buna dreptate cu noile lor sisteme portabile, au strecurat si un MacBook Pro un [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )