Libnet.ro
UNICEF

22:15

Nokia preia Alcatel-Lucent pe 15,6 miliarde euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nokia preia Alcatel-Lucent pe 15,6 miliarde euro

Producatorul finlandez de retele telecom Nokia Oyj a ajuns la un acord pentru preluarea grupului rival franco-american Alcatel-Lucent SA pe 15,6 miliarde de euro, aceasta fiind cea mai mare tranzactie din industria echipamentelor de telecomunicatii, realizata dupa anul 1999. Entitatea care ia nastere astfel va concura cu Ericsson AB din Suedia si Huawei Technologies Co. din China. continuă pe Ziarul Bursa

Nokia cumpara Alcatel - Lucent cu peste 15 MLD. euro, in cea mai mare tranzactie din industrie din ultimii 16 ani

Nokia, unul dintre cei mai mari jucatori specializati in sisteme de retele la nivel global si candva cel mai mare producator de telefoane din lume, a achizitionat concurentul francez Alcatel - Lucent in schimbul sumei de 15,6 miliarde de euro 16,6.

Tranzactia care anunta revenirea Nokia: Cumpara Alcatel-Lucent cu o suma imensa

Finlandezii de la Nokiaar fi ajuns la un acord cu Alcatel-Lucent, urmand sa preiacompania in schimbul unei sume de cateva miliarde de euro. Ultimii ani nu au fost foarte buni pentru cele doua mari companii europene, acestea fiind afectate atat de pe urma unor probleme financiare, cat si de pe urma unor decizii ma putin [] Tranzactia care anunta revenirea Nokia: Cumpara Alcatel-Lucent cu o suma imensa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Nokia va fuziona cu Alcatel-Lucent in urma unei tranzactii de peste 15 miliarde de euro

Nokia va deveni in scurt timp cel mai mare producator din industria telecom, dupa ce se va finaliza ultima tranzactie, achizitionarea producatorului francez de echipamente telecom, Alcatel-Lucent. Astfel, va.

Nokia a ajuns la un acord si va cumpara Alcatel-Lucent, companie evaluata la peste 15 miliarde euro

Nokia a anuntat ca a ajuns la un acord si va prelua producatorul francez de echipamente telecom Alcatel-Lucent, tranzactia urmand sa duca la crearea unui gigant telecom de peste 40 miliarde euro. Nokia va controla 66,5% din entitatea nou-formata, iar Alcatel-Lucent, 33,5%. E de asteptat ca tranzactia sa fie definitivata in prima parte din 2016. Entitatea creata va avea peste 110. 000 de angajati si vanzari anuale cumulate de peste 26 miliarde euro. Alcatel are activitati si in Romania unde sunt peste 1. 000 de angajati.

Nokia a ajuns la un acord si va cumpara Alcatel-Lucent, evaluata la 15,6 miliarde euro

Nokia a anuntat ca a ajuns la un acord si va prelua producatorul francez de echipamente telecom Alcatel-Lucent, tranzactia urmand sa duca la crearea unui gigant telecom de peste 40 miliarde euro, potrivit unui comunicat publicat pe pagina Alcatel-Lucent.

Nokia este in discutii avansate pentru cumpararea Alcatel-Lucent. Tranzactia ar crea un gigant telecom de 40 miliarde euro

Doi mari producatori europeni de echipamente telecom - Nokia si Alcatel-Lucent - au confirmat ca sunt in discutii avansate pentru o eventuala tranzactie prin care grupul finlandez ar putea cumpara Alcatel-Lucent, daca toate partile vor fi de acord. Nokia valoreaza 29 miliarde euro, iar Alcatel-Lucent este evaluata la 11 miliarde euro, cele doua companii avand impreuna peste 110. 000 de angajati.

Nokia va plati 16,6 miliarde de dolari pentru Alcatel-Lucent

Nokia a anuntat ca va achizitiona Alcatel-Lucent, la mai putin o zi de la confirmarea faptului ca cele doua parti poarta discutii in acest sens. Tranzactia este asteptata pentru prima jumatate a anului viit.

Nokia negociaza achizitia Alcatel-Lucent

Nokia Oyj poarta negocieri pentru preluarea rivalului franco-american Alcatel-Lucent SA, iar posibila afacere dintre cele doua companii ar reprezenta cea mai mare achizitie pentru producatorul finlandez de echipamente de retea.

Finlandezii de la Nokia ies la cumparaturi: vor sa achizitioneze Alcatel - Lucent

Nokia, candva cel mai mare producator de telefoane la nivel global, planuieste sa achizitioneze producatorul francez de echipamente de telefonie Alcatel - Lucent, arata Reuters .

VIDEO: Nokia a cumparat Alcatel cu peste 15 miliarde de euro

Nokia a ajuns la un acord pentru preluarea Alcatel-Lucent, companie evaluata la 15,6 miliarde de euro, in cea mai mare tranzactie din industria echipamentelor de telecomunicatii din 1999 pana in prezent, noua entitate urmand sa concureze cu Ericsson si Huawei pentru pozitia de lider al pietei, informeaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )