Libnet.ro
UNICEF

07:01

Norica Nicolai, reactie dupa esecul de la europarlamentare: Viata politica nu se termina cu o functie

Antena3 Antena3,
Norica Nicolai, reactie dupa esecul de la europarlamentare: Viata politica nu se termina cu o functie

Europarlamentarul Norica Nicolai a vorbit pe Facebook despre rezultatul alegerilor europarlamentare si esecul ALDE. Am crezut si voi crede mereu ca cea mai buna arma a democratiei este votul. De aceasta. continuă pe Antena3

Norica Nicolai, prima reactie dupa ce a pierdut salariul de mii de euro: imi doresc ca si noii europarlamentari romani sa se bata cum m-am batut eu pentru Romania

ALDE a fost marele invins al alegerilor europarlamentare din 26 mai, partidul lui Tariceanu fiind mult sub pragul electoral de 5% necesar pentru a ajunge in Parlamentul European. Astfel, dupa 10 ani petrecuti la.

Gigi Becali, prima reactie dupa alegeri. Scapam de ciuma rosie! De ce nu a fost sa voteze

Gigi Becali, finantatorul FCSB, a avut o prima reactie dupa alegerile europarlamentare. El a explicat si de ce nu a fost sa voteze. Gigi Becali, finantatorul FSCB, vicecampioana Ligii 1, a avut o prima reactie dupa anuntarea primelor rezultate de la alegerile europarlamentare. Nu am fost sa votez pentru ca nu am voie. Ma bucur [] .

USR PLUS, prima reactie dupa ce a vazut pe ce loc a iesit la alegerile europarlamentare

Alianta 2020 USR PLUS a reprezentat surpriza acestor alegeri europarlamentare. Dupa un prim scandal, cu incapacitatea de a inscrie alianta in cursa electorala, aceasta a ajuns sa se bata pentru locul intai. Rezultatele finale au fost afisate, iar USR-PLUS a obtinut 23,9% din voturi. Alianta 2020 e compusa din doua partide: USR, care a aparut [] .

Iohannis, reactie dupa alegeri: Am vazut cu totii cozile interminabile. Rusine, PSD!

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a venit cu prima declaratie dupa alegerile europarlamentare. Totodata, el a convocat si referendumul pentru justitie, care a avut prag de 30%. L-a trecut. Referendumul a trecut cu brio. Dragi romani, ati votat clar si ferm pentru o politica corecta, pentru o justitie dreapta, pentru o buna guvernare, pentru romani si [] .

SONDAJ Ce se va intampla cu Liviu Dragnea, dupa esecul PSD in alegeri?

Rezultatele foarte slabe ale PSD in alegerile europarlamentare a declansat deja lupta pentru putere in PSD. Iar luni liderul actual al partidului, Liviu Dragnea, primeste sentinta in dosarul angajarilor fictive. Sondaj HotNews. ro: Ce se va intampla cu Liviu Dragnea, dupa esecul PSD in alegeri?.

Decizie radicala luata de Ilie Nastase dupa esecul zdrobitor de la Alegerile Europarlamentare

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a ajuns la capatul liniei ca politican dupa ziua de 26 mai cand in Romania au avut loc alegeri pentru Parlamentul European.

Mihai Tudose, prima reactie dupa inchiderea urnelor: in aceasta seara a castigat Romania

Fostul premier Mihai Tudose, candidat la europarlamentare din partea ProRomania, a transmis un mesaj dupa inchiderea urnelor. Cea mai uzitata intrebare acum e: cine a castigat alegerile. Raspunsul.

BVB Reactie modesta a bursei dupa alegerile europarlamentare

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut o reactie modesta ieri, dupa ce cu o zi in urma au avut loc alegerile europarlametare si a fost votat referendum-ul pe justitie, indicele BET marcand un avans de 0,65% intr-o sedinta in care lichiditatea s-a ridicat la 56,18 milioane de lei, peste valoarea medie zilnica inregistrata in acest an, de 39 milioane de lei.

Liviu Plesoianu, prima reactie dupa rezultatele exit-poll la europarlamentare: Am avut dreptate. Voi lupta in continuare pentru toate lucrurile in care cred

Deputatul PSD, Liviu Plesoianua declarat pe pagina sa de facebook, imediat dupa rezultatele exit-poll din cadrul alegerilor europarlamentare, ca va continua sa creada in tot ceea ce a spus anterior si va.

Comisia Europeana, prima reactie dupa rezultatul votului din Romania: O demonstratie a faptului ca ROMANII SUNT PROFUND PROEUROPENI!

Sefa Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Angela Cristea, saluta prezenta impresionanta a romanilor la votul pentru alegerile europarlamentare. Oficialul de la Bruxelles afirma ca romanii au.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )