Libnet.ro
UNICEF

09:15

Un nou aviz favorabil pentru arestarea lui Marko Attila. Camera Deputatilor discuta miercuri cererea deputatului UDMR

Antena3 Antena3,
Un nou aviz favorabil pentru arestarea lui Marko Attila. Camera Deputatilor discuta miercuri cererea deputatului UDMR

Update 17. 38 -Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, luni, ca raportul Comisiei juridice privind cererea Parchetului de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului UDMR Marko. continuă pe Antena3

Un nou aviz favorabil pentru arestarea lui Marko Attila

Marko Attila mai primeste un aviz favorabil la cererea de retinere si arestare preventiva a procurorilor DNA. Comisia juridica a Camerei Deputatilor a aprobat azi cererea Parchetului de incuviintare a retinerii.

Comisia juridica din Camera Deputatilor, aviz pozitiv pentru arestarea lui Marko Attila (VIDEO)

Comisia juridica din Camera Deputatilor a dat luni un nou aviz pozitiv pentru arestarea lui Marko Attila, informeaza B1 TV. Astfel, dupa redactarea raportului comisiei, acesta va transmis catre Biroul permanent al.

Deputatii au dat aviz pentru arestarea lui Marko Attila

Comisia Juridica din Camera Deputatilor a avizat astazi pozitiv cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive in cazul parlamentarului UDMR Marko Attila.

Plenul Camerei Deputatilor va vota miercuri cererea DNA pentru arestarea lui Marko Attila

ACTUALIZARE 15:51 Plenul Camerei Deputatilor va dezbate si vota miercuri cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului UDMR Marko Attila Gabor, a declarat secretarul Camerei Deputatilor, Niculae Mircovici, la finalul sedintei Biroului permanent.

Comisia Juridica a avizat pozitiv arestarea deputatului Marko Attila

UPDATE: Comisia Juridica a dat, luni, aviz pozitiv pe cererea Directiei Nationale Anticoruptie de arestare preventiva, in cazul deputatului UDMR Marko Attila, informeaza B1 Tv.

Secvential: Marko Attila, arestat de ochii lumii

Procurorii DNA au cerut un nou aviz pentru arestarea deputatului Marko Attila Gabor, in dosarul in care este suspectat de abuz in serviciu privind acordarea de despagubiri pentru imobile supraevaluate cu aproximativ.

Marko Attila: Nu am folosit procesul de restituire in scop personal, nu am cerut si nu am primit mita

Deputatul UDMR Marko Attila, in cazul caruia DNA cere un nou aviz pentru arestare, in dosarul despagubirilor pentru imobile supraevaluate cu circa 75 milioane de euro, sustine ca niciodata nu a folosit procesul de restituire si despagubiri in scopuri personale si ca nu a cerut si nu a primit mita.

Comisia juridica a avizat favorabil cererea de arestare preventiva a lui Marko Attila

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a aprobat cererea Parchetului de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului UDMR Marko Attila.

Kelemen Hunor despre deputatul Marko Attila, pentru care DNA a cerut arestarea preventiva: Va fi decizia lui daca isi va da demisia

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat sambata ca a avut o discutie in urma cu cateva saptamani cu deputatul Marko Attila in care a incercat sa il convinga de anumite lucruri, el subliniind ca este decizia parlamentarului daca va demisiona sau nu. Kelemen Hunor a afirmat, la Zalau, ca a avut o discutie cu parlamentarul UDMR pentru care DNA a solicitat incuviintarea arestarii preventive in dosarul ANRP, dar nu poate sa dea detalii deoarece a fost o discutie privata.

Deputatii juristi au avizat astazi cererea DNA de arestare a lui Marko Attila. Alesul fugar a transmis un mesaj din Ungaria

Deputatii din Comisia juridica a Camerei au avizat favorabil, luni, cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive in cazul deputatului UDMR Marko Attila. Attila a transmis un mesaj din Ungaria.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2627 seconds )