Libnet.ro
UNICEF

14:00

Marko Attila: Nu am folosit procesul de restituire in scop personal, nu am cerut si nu am primit mita

Adevărul Adevărul,
Marko Attila: Nu am folosit procesul de restituire in scop personal, nu am cerut si nu am primit mita

Deputatul UDMR Marko Attila, in cazul caruia DNA cere un nou aviz pentru arestare, in dosarul despagubirilor pentru imobile supraevaluate cu circa 75 milioane de euro, sustine ca niciodata nu a folosit procesul de restituire si despagubiri in scopuri personale si ca nu a cerut si nu a primit mita. continuă pe Adevărul

DNA cere Camerei Deputatilor un nou aviz pentru retinerea si arestarea lui Marko Attila

Directia Nationala Anticoruptie DNA) solicita Parlamentului un nou aviz de incuviintare a retinerii si arestarii preventive in cazul deputatului UDMR Marko Attila Gabor, pentru savarsirea a trei infractiuni de abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave, in dosarul despagubirilor supraevaluate. Reamintim ca, in decembrie 2014, la o zi dupa ce Camera Deputatilor a incuviintat retinerea si arestarea lui Marko Attila in dosarul fostei sefe DIICOT Alina Bica, deputatul UDMR a plecat in Ungaria.

Deputatul fugar vrea sa renunte la cetatenia romana. Marko Attila, inculpat in dosarul Bica

Deputatul fugar al UDMR Marko Attila vrea sa renunte la cetatenia romana. Camera Deputatilor a anuntat ca Attila, inculpat in dosarul Bica, a depus deja cererea prin care cere sa ii fie retrasa cetatenia.

Cererea arestarii deputatului Marko Attila se va discuta probabil miercuri in plen

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, miercuri, sa trimita la Comisia juridica a doua cerere de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului UDMR Marko Attila, comisia avand termen pana luni seara pentru a intocmi raportul, iar plenul se va pronunta, probabil, miercuri, potrivit surselor din presa.

Cazul lui Marko Attila, trimis in Comisia Juridica: Plenul se va pronunta, cel mai probabil, miercuri (VIDEO)

Plenul se va pronunta, cel mai probabil, in cazul deputatului UDMR Marko Attila, miercuri. Comisia juridica are termen pana luni pentru a intocmi raportul, potrivit secretarului Camerei, Marcel Ciolacu. Biroul.

Cand se va discuta cererea de arestare in cazul deputatului Marko Attila

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, miercuri, sa trimita la Comisia juridica a doua cerere de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului UDMR Marko Attila, relateaza Mediafax.

DNA cere un nou aviz de arestare a deputatului Marko Attila

Procurorii DNA cer un nou aviz pentru arestarea deputatului Marko Attila Gabor, in dosarul in care este suspectat de abuz in serviciu privind acordarea de despagubiri pentru imobile supraevaluate cu aproximativ 75 de.

DNA cere un nou aviz pentru arestarea deputatului fugar Marko Attila Gabor

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a transmis Parchetului General referatul prin care cere Camerei Deputatilor incuviintare retinerii si arestarii preventive a deputatului Marko Attila Gabor, pentru trei infractiuni de abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave.

DNA cere nou aviz de arestare a deputatului Marko Attila

ACTUALIZARE 16:47 Nitu i-a transmis ministrului Justitiei cererea DNA Procurorul General al PiCCJ, Tiberiu Nitu, a transmis ministrului Justitiei cererea insotita de referatul cauzei, in baza carora sa solicite Camerei Deputatilor incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului Marko Attila, acuzat de trei infractiuni de abuz in serviciu.

DNA cere aviz de arestare pentru deputatul Marko Attila pentru trei infractiuni de abuz in serviciu in dosarul ANRP

Procurorii DNAcer incuviintarea retinerii si arestarii pentru deputatul Marko Attila pentru trei infractiuni de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, in dosarul ANRP, informeaaza B1 TV. Este.

Marko Attila, suspectat de trei infractiuni de abuz in serviciu

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz de retinere si arestare preventiva pentru deputatul Marko Attila, intrucat este suspectat de trei infractiuni de abuz in serviciu, in dosarul despagubirilor de la ANRP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )