Libnet.ro
UNICEF

08:15

Nou bilant al victimelor cutremurului din Nepal. Armata indiana in cautarea alpinistilor urcati pe Everest

România Liberă România Liberă,
Nou bilant al victimelor cutremurului din Nepal. Armata indiana in cautarea alpinistilor urcati pe Everest

Armata indiana a trimis echipe de cautare pe Everest, dupa cutremurul devastator din Nepal. Militarii au descoperit 18 trupuri pe crestele muntilor, anunta Hotnews, dar fara a se preciza exact daca e vorba de morti sau raniti. continuă pe România Liberă

Cutremurul din Nepal O echipa a militara indiana a gasit 18 trupuri pe Everest

O echipa a militara indiana a gasit 18 trupuri pe Everest sambata, a declarat un purtator de cuvant al armatei citat de Reuters. Cutremurul devastator din Nepal a declansat avalanse pe munte chiar la inceputul sezonului de ascensiuni.

Masurile luate de MAE, dupa cutremurul din Nepal

Misiunea diplomatica din India are in atentie un grup de alpinisti romani aflati intr-o expeditie in regiune, precum si un grup de turisti romani care se afla in Kathmandu, precizeaza Ministerul Afacerilor Externe, intr-un comunicat. Pana in acest moment, MAE nu a primit solicitari pentru oferirea de sprijin consular si nici vreo informatie privind decesul vreunui roman in urma seismului din Nepal.

Avalanse pe Everest, dupa cutremurul din Nepal. Ce scrie alpinistul Alex Gavan. Primele precizari ale MAE

Dupa cutremurul din Nepal, s-au produs o serie de avalanse pe Everest, unde se aflau mai multi alpinisti, printre care si romanul Alex Gavan.

Avalanse pe Everest, dupa cutremurul din Nepal. Ce scrie alpinistul Alex Gavan

Dupa cutremurul din Nepal, s-au produs o serie de avalanse pe Everest, unde se aflau mai multi alpinisti, printre care si romanul Alex Gavan.

VIDEO Cutremurul din Nepal: Turnul istoric Dharara, simbol al capitalei Kathmandu construit in anul 1832, s-a prabusit in timpul seismului

Turnul istoric Dharara, un simbol al Nepalului si al capilatei Kathmandu, construit in anul 1832, s-a prabusit in timpul cutremurului de 7,9 grade pe scara Richter produs sambata dimineata. Seismul de 7,9 grade pe scara Richter care a lovit sambata dimineata Nepalul si nordul Indiei este cel mai puternic inregistrat in aceasta zona a lumii in ultimii 81 de ani. Bilantul victimelor, care a trecut deja de 800 de morti, creste de la o ora la alta. In 1934, un cutremur cu magnitudinea de 8,3 grade pe scara Richter a ucis peste 8. 500 de oameni in Nepal.

VIDEO Cutremurul din Nepal: Turnul istoric Dharahara, simbol al capitalei Kathmandu construit in anul 1832, s-a prabusit in timpul seismului

Turnul istoric Dharahara, un simbol al Nepalului si al capilatei Kathmandu, construit in anul 1832, s-a prabusit in timpul cutremurului de 7,9 grade pe scara Richter produs sambata dimineata. Seismul de 7,9 grade pe scara Richter care a lovit sambata dimineata Nepalul si nordul Indiei este cel mai puternic inregistrat in aceasta zona a lumii in ultimii 81 de ani. Bilantul victimelor, care a trecut deja de 800 de morti, creste de la o ora la alta. In 1934, un cutremur cu magnitudinea de 8,3 grade pe scara Richter a ucis peste 8. 500 de oameni in Nepal.

Cel putin 1.400 de morti, dupa CUTREMURUL DEVASTATOR din Nepal. Guvernul instituie stare de urgenta in zonele afectate

10 - Peste 1. 400 de oameni au murit in urma cutremurului produs in aceasta dimineata in Himalaya, anunta autoritatile locale, care spun, de asemenea ca bilantul este provizoriu. Numarul victimelor .

Cutremurul din Nepal Ministerul Afacerilor Externe: Continua demersurile pe langa autoritatile nepaleze pentru a vedea daca sunt victime de cetatenie romana

In urma producerii cutremurului cu magnitudinea de de 7,9 pe scara Richter din apropierea capitalei statului Nepal, Kathmandu, in dimineata zilei de 25 aprilie 2015, Ambasada Romaniei la New Delhi continua demersurile legale pe langa autoritatile competente nepaleze, in vederea obtinerii unor informatii suplimentare privind posibila existenta printre victime, a unor persoane de cetatenie romana, respectiv pentru a acorda asistenta consulara cetatenilor romani potential afectati, informeaza un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe.

Patru romani, DATI DISPARUTI dupa cutremurul din Nepal. Doi dintre ei erau in expeditie pe Everest

Patru romani sunt dati disparuti in urma cutremurului de 7. 9 pe Richter care a avut loc in Nepal. Nici autoritatile si nici familiile nu au reusit sa mai ia legatura cu acestia. Doi dintre romanii.

Imagini cutremuratoare dupa seismul din Nepal: Peste 1.000 de persoane au murit

Cutremurul care a avut loc sambata dimineata a provocat moartea a aproape 1. 000 de persoane si a declansat avalanse pe Everest. Bilantul mortilor in urma cutremurului a sarit la 876, inclusiv 524.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2949 seconds )