Libnet.ro
UNICEF

16:30

Un nou candidat la alegerile prezidentiale: Cristian Diaconescu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un nou candidat la alegerile prezidentiale: Cristian Diaconescu

Cristian Diaconescu a fost anuntat, sambata, de noul presedinte al PMP, Elena Udrea, drept candidatul acestui partid la alegerile prezidentiale, Diaconescu precizand ca accepta candidatura. continuă pe Wall-Street Ro

Cristian Diaconescu este candidatul Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale

Fostul consilier prezidential Cristian Diaconescu este candidatul Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale. Anuntul a fost facut sambata, in cadrul primului Congres al Partidului Miscarea Populara, de catre noul presedinte al formatiunii, Elena Udrea. Tot sambata, Elena Udrea a fost aleasa presedintele PMP. Elena Udrea a precizat ca PMP a ales sa mearga cu candidat propriu la primul tur al prezidentialelor, iar in turul al doilea il vom sustine pe cel mai bun.

Elena Udrea: Cristian Diaconescu va fi candidatul PMP la alegerile prezidentiale

Cristian Diaconescu va fi candidatul Partidului Miscarii Populare PMP) la alegerile prezidentiale, a anuntat, astazi, Elena Udrea dupa alegerea sa in functia de presedinte al acestui partid.

Elena Udrea: Cristian Diaconescu este candidatul PMP la alegerile prezidentiale

Cristian Diaconescu a fost anuntat, sambata, de noul presedinte al PMP, Elena Udrea, drept candidatul acestui partid la alegerile prezidentiale. Diaconescu a precizat ca accepta candidatura, informeaza.

Elena Udrea: Cristian Diaconescu va fi candidatul PMP la alegerile prezidentiale

Cristian Diaconescu a fost anuntat, sambata, de noul presedinte al PMP, Elena Udrea, drept candidatul acestui partid la alegerile prezidentiale. Discutia a avut loc saptamana aceasta. La consultari a.

Elena Udrea: Cristian Diaconescu va fi candidatul PMP la alegerile prezidentiale (VIDEO)

Cristian Diaconescu a fost anuntat, sambata, de noul presedinte al PMP, Elena Udrea, drept candidatul acestui partid la alegerile prezidentiale. Pentru PMP ziua de astazi este una in care dam semnalul ca.

Cristian Diaconescu, candidatul PMP la prezidentiale

Cristian Diaconescu a fost anuntat, sambata, de noua presedinta PMP, Elena Udrea, drept candidatul acestui partid la alegerile prezidentiale, relateaza Mediafax. Diaconescu a spus ca accepta candidatura.

Cristian Diaconescu, candidatul PMP la prezidentiale: Orice presedinte al Romaniei trebuie sa se gandeasca la reintregirea nemului romanesc

Fostul consilier prezidential Cristian Diaconescu, anuntat de Elena Udrea candidatul PMP la alegerile prezidentiale, si-a stabilit deja primul obiectiv: reintregirea neamului.

MRU: De azi sunt in campanie pentru prezidentiale. Un tandem cu Cristian Diaconescu suna bine

Presedintele Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, s-a lansat astazi in campania pentru prezidentiale, desi aceasta nu a inceput in mod legal, si spune ca un tandem cu fostul consilier prezidential Cristian Diaconescu suna bine.

Bashar al-Assad a castigat detasat alegerile prezidentiale din Siria

Bashar al-Assad a fost reales presedinte al Siriei cu 88,7% din voturi, a anuntat miercuri presedintele parlamentului, Mohammad al-Laham, ceea ce reprezinta un al treilea mandate in fruntea statului pentru actualul lider de la Damasc, potrivit Reuters.

Favoritul in alegerile prezidentiale afgane, Abdullah Abdullah, a supravietuit unui atentat soldat cu 6 morti

Favoritul in alegerile prezidentiale din Afganistan Abdullah Abdullah a scapat cu viata unei tentative de asasinat, vineri, la Kabul. Convoiul a fost atacat concomitent de un kamikaze la volanul unei .

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )