Libnet.ro
UNICEF

08:00

Bashar al-Assad a castigat detasat alegerile prezidentiale din Siria

Adevărul Adevărul,
Bashar al-Assad a castigat detasat alegerile prezidentiale din Siria

Bashar al-Assad a fost reales presedinte al Siriei cu 88,7% din voturi, a anuntat miercuri presedintele parlamentului, Mohammad al-Laham, ceea ce reprezinta un al treilea mandate in fruntea statului pentru actualul lider de la Damasc, potrivit Reuters. continuă pe Adevărul

Bashar al-Assad a castigat alegerile prezidentiale din Siria cu 88,7 la suta din voturi

Presedintele sirian Bashar al-Assad a fost reales pentru nou un mandat de sapte ani, obtinand 88,7 la suta din voturi in scrutinul prezidential, informeaza Mediafax.

Statele Unite: Alegerile prezidentiale din Siria sunt O RUSINE

Alegerile prezidentiale organizate marti in Siria, care marcheaza metinerea la putere a presedintelui Bashar Al-Assad intr-o tara victima a unui masacru, reprezinta o rusine, sunt de parere Statele Unite,.

Al-Sisi a castigat alegerile prezidentiale din Egipt dupa ce a obtinut aproape 97% din voturi

Maresalul Abdel-Fattah al-Sisi a castigat detasat alegerile prezidentiale desfasurate saptamana trecuta in Egipt, el obtinand conform rezultatelor finale 96,91% din voturi, informeaza BBC.

UPDATE Alegeri prezidentiale din Siria. Actualul presedinte Bashar al-Assad are doi adversari necunoscuti

Sectiile de votare s-au deschis marti dimineata in Siria la ora locala 07:00 04:00 GMT), pentru prezidentialele organizate de regimul actual, iar presedintele in exercitiu Bashar al-Assad este sigur ca va castiga in fata a doi candidati necunoscuti. UPDATE Liderul opozitiei, Ahmad Jarba, i-a indemnat pe sirieni sa ramana acasa in contextul in care rebelii si militantii denunta alegeri sangeroase, iar SUA o impostura.

Siria: Opozitia ii indeamna pe oameni sa boicoteze alegerile prezidentiale

Liderul opozitiei siriene i-a indemnat pe oameni sa ramana pe la casele lor marti, in ziua alegerilor prezidentiale organizate de regimul de la Damasc si care cel mai probabil vor fi castigate de presedintele Bashar al-Assad, relateaza AFP, conform Mediafax.

Alegeri prezidentiale in Siria: Bashar al-Assad, sigur de victorie in fata a doi candidati necunoscuti

Birourile de vot s-au deschis, marti, la ora locala 07. 00 ora Romaniei) in Siria, in vederea alegerilor prezidentiale controversate organizate de regim. Bashar al-Assad este sigur de victorie in fata a.

Bashar al-Assad, reconfirmat pentru un nou mandat de sapte ani la conducerea Siriei

Bashar al-Assad a castigat un nou mandat de sapte ani la conducerea Siriei, dupa ce a obtinut 88,7% din voturi acordate in cadrul scrutinului prezidential. Ceilalti doi candidati, Maher al-Hajjar si Hassan al-N.

Sirienii isi aleg marti presedintele: Va fi primul scrutin in care Bashar al-Assad va avea contracandidati

Sirienii ies marti la vot in cadrul scrutinului prezidential, urmand sa fie primele alegeri in care Bashar al-Assad va avea contracandidati la aceasta functie. Hafez al-Assad, care a condus tara din anul 1970 p.

Talibanii ameninta cu atacuri la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Afganistan

Insurgentii talibani au amenintat, luni, ca vor lansa atacuri pentru a perturba cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Afganistan, prevazut la 14 iunie. Acestia i-au avertizat pe alegatori ca se vor .

Klaus Iohannis: Sunt dispus sa candidez la alegerile prezidentiale daca mi se va propune

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat ca ar fi dispus sa candideze la alegerile prezindentiale in cazul in care i s-ar propune acest lucru. in cazul in care imi propune cineva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2601 seconds )