Libnet.ro
UNICEF

15:15

Un nou caz cutremurator in Romania! Un barbat din Arges ar fi ucis o fetita de doi ani

Antena3 Antena3,
Un nou caz cutremurator in Romania! Un barbat din Arges ar fi ucis o fetita de doi ani

Un barbat din localitatea Malureni, suspectat ca a ucis o fetita in varsta de doi ani, a fost retinut, joi, pentru savarsirea infractiunii de omor. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie. continuă pe Antena3

Caz socant. Un barbat si-a ucis amanta si i-a ars trupul trei zile, pentru a scapa de cadavru

Un barbat de 51 de ani a fost condamnat la inchisoare pe viata dupa ce si-a ucis amanta si i-a ars corpul, timp de trei zile. Leslie Khoo Kwee Hock, din Singapore, a strangulat-o pe amanta sa, o tanara de.

Un barbat din Braila arestat pentru agresiune sexuala asupra unui minor, eliberat de tribunal pentru ca a avut o conduita sincera si nu are antecedente

Un barbat din judetul Braila, care era arestat preventiv pentru agresiune sexuala asupra unui minor, a fost pus in libertate deoarece judecatorul a considerat ca a avut o coduita sincera in timpul anchetei si nu are antecedente penale.

Un barbat din Galati s-a apropiat in parc de doua fetite si le-a soptit ceva. Copilele l-au urmat apoi in scara unui bloc. O tanara a vazut ce facea barbatul acolo si a sunat imediat la politie

Un barbat din Galati s-a apropiat in parc de doua fetite si le-a soptit ceva. Copilele l-au urmat apoi in scara unui bloc. O tanara a vazut ce facea barbatul acolo si a sunat imediat la.

Caz SOCANT in Arges! A fost retinut dupa ce ar fi ucis-o pe fetita concubinei sale

Un barbat din Malureni, judetul Arges, a fost retinut, joi, fiind suspectat ca a ucis o fetita de 2 ani. Victima.

Un nou caz ingrozeste Romania: Doua copile din Galati, agresate sexual in scara blocului (VIDEO)

Un nou caz ingrozeste Romania! Doua copile din Galati, de 6 respectiv 7 ani, au fost agresate sexual in scara blocului de un barbat de 44 de ani. Individul a fost retinut dupa ce o tanara a alertat.

Alt caz socheaza Romania! Un recidivist a plecat cu un baiat de noua ani dintr-un parc din Focsani

Un barbat in varsta de 49 de ani, din judetul Galati, a fost retinut miercuri seara, fiind cercetat in cazul disparitiei unui copil de noua ani care a fost gasit de politie dupa circa o ora si jumatate,.

Un barbat din judetul Covasna a ucis doi oameni, dupa ce s-a certat cu unul dintre ei

Un tanar de 30 de ani din judetul Covasna a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce a omorat doi barbati in varsta de aproximativ 60 de ani. Un scandal spontan izbucnit pe o strada din localitatea Cernatu d.

Alt caz socheaza Romania! O fata de 15 ani a sunat la 112 sa anunte ca a fost violata de tatal vitreg. Politistii i-au spus sa se intoarca in casa agresorului

Dupa tragediade la Caracal, un alt caz tulburator tratat cu superficialitate de autoritati socheaza intreaga tara. O fata de 15 ani din comuna Grivita, Vasluia sunat la 112 pentru a anunta ca.

Sfarsit tragic pentru o fetita din Arges. S-a inecat in piscina din curte, in timp ce mai multe rude erau in casa

Sfarsit tragic pentru o fetita de 3 ani din judetul Arges. S-a inecat in piscina din curte, in timp ce in casa se aflau mai multe rude. Mama sa a pierdut-o o clipa din vedere, si, cum n-a mai.

EUROSTAT: Romania are din nou cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat, si in iulie, cea mai mare rata anuala a inflatiei din cadrul Uniunii Europene UE), 4,1%, in crestere fata de iunie 3,9%) si de peste doua ori mai mare decat media la nivelul UE, potrivit datelor biroului european de statistica, Eurostat, transmise luni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )